Меню

Избрани новини

Звездите

Уди Алън продължава да отрича обвиненията в педофилия доказани във филм на HBO

Любимецът на Ню Йорк даде обширно интервю и заяви, че е „Напълно невинен“

 

Режисьорът Уди Алън даде първото си интервю за американска телевизия от близо 30 години насам, съобщава Variety.

 

Интервюто се проведе през юли 2020 г. и се излъчи по CBS след излизането на документалния филм Allen v. Farrow (Алън срещу Фароу). 

 

В разговор с репортера на телевизионния канал Лий Коуен Уди Алън за пореден път отрече обвиненията, че е тормозил сексуално осиновената си дъщеря Дилън, която е отгледал с актрисата Миа Фароу

 

"Не мисля, че тя си измисля нарочно. Тя не лъже, вярвам, че тя вярва в това", каза режисьорът. "Нищо, което правихме с Дилън, не може да бъде толкова погрешно интерпретирано…", добави той.

 

Той отговори и на въпрос за актьорите, които изразиха съжаление за работата с него. 

 

 

"Те са глупаци. Те искат добро, но са глупаци. Те просто преследват напълно невинен човек и оставят тази лъжа да съществува", каза Алън.

 

Режисьорът отговори и на въпроса на Коуен за това колко приемлива е била връзката с осиновената му дъщеря Сун-И Превин, която по-късно стана съпруга на Уди Алън. 

 

"Нямаше секунда, когато това не беше най-естественото нещо на света. Не се колебаех. Връзката със Сун-И беше много естествена", каза той.

 

Освен това той посочи, че на него и Сун-И  им е било позволено да осиновят две момичета. „Никой не би дал две малки момичета на педофил“, каза Алън.

 

Уди Алън е на 85 години и е двукратен носител на Оскар. С Миа Фароу режисьорът се раздели през 1992 г. след подозренията й за тормоз над Дилън и открити в домът му порнографски снимки на 16 годишната тогава осиновена дъщеря на актрисата Сун-и Превин.

 

Алън се жени за дъщерята на Фарой Сун - И през 1997 г., въпреки, че в телефонни разговори е признавал пред майка й, че не я обича, а има само физическа връзка с корейката осиновена от актрисата. 

 

Две седмици след старта на разследването по обвиненията в педофилия, Алън подава иск за отнемане на родителските права на Фароу и иска пълно попечителство над осиновените Дилън и Моузес.

 

В творчеството си Уди Алън систематично насажда виждането си, че връзката на възрастен мъж с 16-17 годишно момиче е нещо напълно естествено.

 

Той продължава да отрича обвиненията в малтретиране на осиновената си дъщеря.

 

Въпреки това, всеки изгледал четиричасовият документален филм на HBO няма как да не се съгласи с фактите и доказателствата потвърждаващи твърденията на самата Дилън и нейната майка Миа Фароу.

 

Дилън разказва, че докато тя е още невръстно дете, Уди Алън е злоупотребявал с нея сексуално, докосвал я е и дори я е обладавал. Филмът проследява цялата история открай до край като не спестява нито една болезнена подробност на зрителя.

 

„Алън срещу Фароу“ е наличен с български превод в платформата HBO GO.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза