Меню

Избрани новини

Звездите

Звездите от „Бъфи, убийцата на вампири“ обвиниха режисьора в насилие и тормоз

Джос Уедън e обвинен в емоционално насилие и жестокост на снимачната площадка

 

Звездите на сериала „Бъфи, убийцата на вампири“, обвиниха режисьора и сценарист Джос Уедън в емоционално насилие и жестокост на снимачната площадка. Съобщава "Би Би Си", позовавайки се на изявленията на актрисите.

Карисма Карпентър проговори първа. Тя каза, че Уедън се е държал грубо и некоректно, обиждал е религиозните й убеждения и я е осъждал, че не иска да направи аборт. Освен това той уволнил актрисата веднага след раждането. Карпентър отбеляза, че режисьорът се е отнасял с останалите актьори по същия начин, манипулирайки ги и ги обръщайки един срещу друг.

 

По-късно позицията й беше подкрепена от колеги по телевизионния сериал "Бъфи". Актрисата Амбър Бенсън заяви, че работната среда на снимачната площадка наистина била „изключително токсична и всичко идва от режисьора“. Тя подчерта, че по време на създаването на шоуто им е нанесена толкова много вреда, че много от актьорския състав все още страдат от емоционални травми повече от 20 години по-късно.

 

 

Актрисата Мишел Трахтенберг, която беше непълнолетна по време на снимките, определи поведението на Уедън към нея като „изключително неприемливо“. Сара Мишел Гелар, водещата актриса в сериала, говори за скандала в Instagram. 

 

"Въпреки че съм горда, че името ми е свързано с Бъфи Съмърс, не искам да бъде свързано с това на Джос Уедън," - каза Гелар в социалната мрежа. Тя добавя, че подкрепя всички негови жертви и е горда, че не са си замълчали.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sarah Michelle (@sarahmgellar)

 

Съобщава се още, че репортери са се свързали с представител на Уедън за коментар. Те не са получили отговор на обвиненията.

 

Джос Уедън е най-известен като създател на филма и телевизионния сериал „Бъфи, убийцата на вампири“. Работил е и в телевизионни предавания и филми като „Светулка“, „Агентите на ЩИТ“, „Отмъстителите“ и „Лигата на справедливостта“.

 

Превод LifeOnline.bg

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза