Меню

Избрани новини

Риалити

Пет години и продължава! Психар тормози Нелина от „Х Фактор“ (видео)

Въпреки жалбите и сигналите, институциите все още не са помогнали на певицата

Финалистката от „Х Фактор“ Нелина Георгиева промотира новата си песен DEJA VU в студиото на „Преди обед“, LifeOnline.bg  представи настоящия хит веднага след премиерата му.

Нямаше как обаче, водещите Десислава Стоянова и Александър Кадиев да не попитат за психическия тормоз и заплахите, за които, че получава Нелина разказа миналата година.

Оказва се, че маниакът продължава да тормози младата певица. Той пишел съобщения и коментари, в които я заплашва, че ще я обезобрази и обижда брутално нея и родителите й.

„Кошмарът не е приключил още!“, описва живота си Нелина, „Най-големия проблем, е че той говори така все едно е свидетел на нещата, бил е там, сякаш е присъствал, а аз въобще не съм го виждала. Не го познавам този човек и никога не съм го срещала.“

Всичко започва преди пет години след като красавицата става известна  с участието си в музикалния формат, а тормоза и мъките последвали от него продължават и до днес, призна изпълнителката.

Тя разказа, че е подала многобройни жалби, но все още срещу престъпника няма взети генерални мерки, освен, че прокуратурата разследва случая. Това обаче не успокоява потърпевшата и тя живее в непрестанен страх от нападение, тъй като той знае къде живее тя.

Името на маниака е Петър Велков, но се подвизава в мрежата с фалшиви самоличности най-често се крие зад профила Емил Марков, но се представя и за жени, деца и малки фенове.

Нелина Георгиева

На въпрос дали смята, че е адекватна реакцията на институциите, в крайна сметка, Нелина разочаровано отговори – Не!

Подробности за новото видео на Нелина Георгиева прочети ТУК!Коментари (1)

Иван Иванов Ебати тъпата песен. Дано я откаже от правенето на музика Петър Велков. Петър Велков за Президент !
27.05.2019 14:50 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати