Меню

Избрани новини

Клюкарник

Недко отрича да е бил Тита – Тя мълчи! (снимкa)

Той твърди, че няма абсолютно нищо вярно в това, че е счупил пръстите на Тита

 

Бившият състезател по бойни спортове Недко Николов потвърди, че връзката му певицата Тита вече е в миналото, но никога не си е позволявал да й посяга физически, каквато информация се появи след раздялата им.

 

Христина Христова, както е истинското име на 23-годишната изпълнителка от Тутракан, дори показа снимка, на която се виждат превързаните пръсти на лявата й ръка с бинт.

 

Според Недко тя е претърпяла съвсем друг инцидент, който няма нищо общо с него. Той твърди, че нищо от изписаното в медиите не се е случило и всичко е лъжа. Тита била обещала да качи опровержение, но на този етап все още не го е направила.

 

„Не знам поради каква причина до момента не го е направила. Аз вече съм прекратил всякакъв контакт с нея, спрял съм да я търся", оправдава се 29-годишният Недко пред столичен ежедневник.

 

По думите на родения в Ахелой Батка, Тита си е счупила ноктите, а не пръстите, след като неволно ги е „пресрещнала“. Бившият на певицата не може да си обясни защо тя подклажда слуховете, качвайки снимка с превързани пръсти, но това не потвърждавало насилие над нея.

 

Недко недоумява защо Тита подклажда слуховете, че я е бил

 

Недко изказва предположение, че страховитият му вид на лошо момче с мускули, татуси и брада е довел до съмненията за домашно насилие. Но все пак да не забравяме, че агресиата не му е чужда.

 

Припомнете си, че той ошамари колегата на прителката си Меди и друго, малко-по-нежно момче от антуража на Галена в присъствието на нейната племенница в Слънчев Бряг преди две години, за който LifeOnline.bg ви разказа.

 

Като оправдание за агресията  – Меди не поздравил Тита, когато минал покрай масата им в ресторанта.

 

 

Врели и кипели в попфолка обаче отбелязват, че скандалът със счупените пръсти на Тита гръмна малко преди да излезе новата й песен. Разбирачите подозират, че цялата история е чиста пиар акция, на гърба на Недко.

 

Самият той не изключва такава възможност, но силно се надява информацията да не е тръгнала от нея.

 

„Бил съм с Хриси две години и не искам да се караме, нито да се излагаме пред хората. С нея не сме се виждали от 40 дни вече. Просто я помолих да направи това опровержение вместо мен", коментира спортистът, който признава, че връзката му с певицата е окончателно приключила, без да уточнява причините.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (1)

ЦветкоХристов Да не би да е имала нещо общо с съпруга на майка иКак мислите вие?Допуска се и тази версия.
21.08.2022 18:20 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза