Меню

Избрани новини

Клюкарник

Тита: Баща ми е невинен! Всичко е постановка…

Антилопата омаловажи обвинението срещу баща си подчертавайки: „Тази новина, стана новина заради мен...“

Покрай новото си парче Тита обикаля неуморно телевизиите за да го промотира, както изискват всички канони на съвременния пи-ар. Появата й обаче неизменно предизвиква и въпроси относно грандиозния корупционен скандал за злоупотреба с власт и служебно положение разразил се през годината с баща й.

В предаването COOL…T по bTV, водещата Поли Гергушева нямаше как да попита как се отразява ареста на кариерата й и какво се случва с тази история на този етап.

 

Очевидно подготвена какво да отговаря Тита каза: „Това е тема, която крия.“, явно имайки предвид, че е тема табу за обсъждане с медиите и обясни, че по този въпрос говорят само у дома със семейството си. Тя добави, че не иска да обсъжда „политически въпроси и прокуратура“, подчертавайки, че като артист иска да я свързват с музиката й, а не със скандала около баща й.

 

„Българските медии малко прекалиха, малко пресолиха манджата!“, атакува журналистите. Явно според нея случилото се е постановка, целяща да опетни името му и да го отстрани от пътя на конкуренцията „Единствено мога да кажа, че човека е невинен. Че може би всичко е една схема в България… Но вярвам, че справедливостта ще възтържествува“, защити баща си с преплетен език Тита и още веднъж заяви, че се гордее със семейството си.

 

 

Припомнете си, че Милен Пенчев бе арестуван след като се установи, че с помощта на служители на НОИ-Силистра са били източвани пенсионни фондове. Желаещите да получат максимална пенсия получавали за целта фалшиви документи.

Това им струвало 10 000 лв., като, за да се гарантира плащането, членовете на престъпната група прибирали при себе си дебитните карти на новите пенсионери и ги връщали след натрупване на дължимото.

 

Бащата на певицата Тита (Христина Миленова Христова) - Милен Пенчев, бе директор на НОИ в Силистра отпреди 7 години, дотогава е зам.-кмет на Силистра по финансите, настоящ общински съветник от партия "Социалдемократическа партия".

Преди 8 години бе кандидат-кмет на Силистра от ВМРО. Бивш президент на футболен клуб "Доростол".


 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза