Меню

Избрани новини

Пикантерии

Шарън Стоун разкри тежко детство: Баща ми ме биеше с колан, дядо ми ме изнасилваше! (видео)

Снимка: кадър от филм

Актрисата била принудена да мълчи за случващото се в детството й

 

Шарън Стоун (63) отново заговори за тежкото си детство, което преминало в селските райони на Пенсилвания, пред списание "Rake".

 

Тя е била бита с колан от баща си и сексуално насилвана от дядо си - за което разказва в бестселъра си "Красотата да живееш два пъти".

 

Звездата от "Първичен инстинкт" трябвало да мълчи за ужасиите и тормоза, в които живеела и да бъде "добро малко момиче". Сега, през призмата на годините, си дава сметка колко нездравословно е било това.

 

 

За тези болезнени спомени, тя се подсетила в Zoom разговор с екипа на списанието, който провела от дома си в Бевърли Хилс, бившата къща на Монтгомъри Клифт.

 

От нея се очаквало да бъде перфектна и да не се оплаква, да бъде тази, която прави всичко, точно както трябва, през цялото време, споделя Стоун.

 

В книгата си пише още, че като дете е била сексуално насилвана от дядо си - бащата на майка Кларънс Лоусън. Сестра ѝ Кели също била изнасилвана от него. Двете момичета били заключвани от баба си, съпругата на Кларънс, когато отсядали при тях. Баба им също била насилвана от съпруга си.

 

Дядото на Стоун умира, когато тя е на 14 години. За да се увери, че той наистина е мъртъв, го натиснала с пръст, докато лежал в ковчега. "В онзи момент изпитах удовлетворение, че всичко вече е свършило", признава актрисата с най-високо IQ в Холивуд -148.

 

 

"Всички тези тестове за интелигентност, накараха баща ми да смята, че трябва да бъда архитект. За него да направя нещо, заради външността си, беше ужасяващо", разказва тя.

 

Тя започнала да работи като модел в агенция "Форд", където я посъветвали да отслабне, да свали "селските си килограми". Тогава е забелязана за филма на Уди Алън " Спомени от звезден прах " (Stardust Memories) и актьорската ѝ кариера потръгва.

 

В мемоарите си Шарън разказа и за култовата сцена с разпита в "Първичен инстинкт". Тя твърди, че не е знаела, че слабините ѝ са били на показ, защото режисьорите я уверили, че нищо няма да се види.

 

"Казаха ми: "Не се вижда нищо - махни си бельото си, защото бялото отразява светлината, така че прозира". Когато изгледала сцената, актрисата шамаросала Пол Верховен, след което веднага се обадила на адвоката си. В крайна сметка сцената остава във филма, защото Стоун преценява, че подхождала на героинята ѝ.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати