Меню

Избрани новини

Пикантерии

Подмамили Шарън Стоун да заснеме култовата сцена без бельо в „Първичен инстинкт“ (видео)

Тогава сериозно обмисляла да съди екипа

 

Американската актриса Шарън Стоун описа как е била подведена да играе в култова сцена във филма на Пол Верховен "Първичен инстинкт", съобщава Vanity Fair.

 

В епизода главната героиня е разпитвана от разследващи, но под късата рокля тя е без бельо и предизвикателно кръстосва крака. 

 

Според звездата членовете на екипа са я помолили да си свали бикините, убеждавайки я, че бялото отразява светлината, което ще направи бельото й видимо в кадъра.

 

По време на първото гледане на лентата актрисата констатирала с изненада, че гениталиите й се виждат на екрана. Възмутена, Стоун ударила Верховен в лицето и се обадила на адвоката си Марти Сингър.

 

"Марти ми каза, че не могат да пуснат този филм по такъв начин, че да мога да получа съдебно разпореждане. По това време това даде на филма оценка „Само за възрастни“.", разказва звездата.

 

Тогава Стоун се зачудила как самата тя би постъпила на мястото на режисьора, както и колко упорито се е борила за ролята в този проект. 

 

В крайна сметка тя се съгласила лентата да включва провокативната сцена, като обяснява, че е подходяща за филма и за героинята.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати