Меню

Избрани новини

Звездите

Кобрата „запушва“ устата на Джени Суши с един милион!

Изслушването на двете страни пред Калифорнийската атлетическа комисия е насрочено за 14 май

Кубрат Пулев ще трябва да се раздели с колосална сума ако иска да затвори устата на репортерката Джени Суши, която предяви иск към него за сексуален тормоз.

Възможно е съдът да отреди 600 000 долара (1,04 млн. лева) обезщетение в полза на ищеца, ако българският боксьор бъде признат за виновен по случая “Целувкагейт”.

Тази сума надхвърля значително спечеленото от него от първия му мач в САЩ.

Кубрат Пулев заработи 250 000 долара от битката с румънеца Богдан Дину, след която даде и злополучното интервю, в чийто край награби и целуна по устата американската репортерка от филипински произход.

Въпросната репортерка твърдо настоява, че целувката на Кубрат Пулев е нанесла сериозни травми върху психиката й, разчита да спечели 300 хиляди долара, а другата половина ще даде за адвокатски хонорари.

Както вече ви съобщихме, с делото й се зае изключително скъп специалист, който да отстоява интересите й – прочутата боркиня срещу насилието над жени Глория Олред.

Изслушването на двете страни пред Калифорнийската атлетическа комисия е на 14 май и ще определи дали Кубрат Пулев ще получи лиценз за следващ мач в щата.

Кобрата и неговият щаб твърдят, че има сериозна доза провокация от страна на репортерката, както и че Пулев е загубил сериозно количество кръв по време на мача с Богдан Дину.

Това съчетано с факта, че е получил и удари в главата дава основание да се предположи, че травмите може да са оказали влияние при интервюто.

Явно това ще бъде и основната теза пред комисията и съда на защитниците на нашенеца в борбата срещу маститите американски адвокати.


Източник ХотНюс.бг

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати