Меню

Избрани новини

Пикантерии

Джени Сушито се натиснала на Кобрата, в крайна сметка преспала с китаец

Андреа отдавна не била от значение за боксьора

Тема №1 през последните дни беше не победата на боксьора Кубрат Пулев над румънеца Богдан Дину в САЩ, а целувката, която Кобрата лепна след интервю на репортерката на „Вегас Спортс Дейли“ – Джени Суши.

Скандалът придоби глобални размери, а най-накърнено се оказа достойнството на Андреа.

Певицата била наранена защото тайничко се надявала, че макар и отдавна да не е истинска половинка на Пулев, а само пристанище в което кораба му акостира докато си е в България, позицията й на първа дама ще се запази поне още мъничко в публичното пространство.

Сега обаче факта, че Кобрата въобще не го еня за Андреа и си палува както сърце му иска излиза на яве, а Андреа губи позиции. 

От друга страна шефът на Джени Суши от „Вегас Спортс Дейли“ направи изявление, че разследват казуса дали целувката, чийто инициатор е Кобрата, може да се тълкува като сексуален тормоз от негова страна. Майк Диксън заяви, че репортерката „бе жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка“ и добави, че споделя „нейния шок, болка и възмущение“.

Пулев също се включи с изявление в коренно различна посока от думите на Диксън.

Той обясни, че с репортерката се видели и запознали преди мача. „Разбрахме се да й дам интервю след победата, тя беше сигурна че ще го бия… След мача бях толкова щастлив от победата, че я целунах. А за да я целуна значи виждам, че иска много повече от това… и може би си го е получила от някого“, намеква боксьора за сексуалните апетити на миньончето.

Става ясно, че по-късно същата вечер тя се присъединила към партито на екипа на Пулев след успеха.

Въпреки че няма нищо между боксьора и журналистката, факт е, че с Андреа вече не са заедно, а скандалът безспорно има принос за това, коментират запознати със ситуацията.

Оказва се, че Суши въобще не е цвете за мирисане и ролята й на жертва някак си не се връзва с фактите. Самите й занимания извън репортерството говорят доста за нейната персона – готви суши, което поставя върху голи тела, а често и върху своето…

Думите на Кобрата отчасти се оправдават от сигурен източник на ХотАрена.бг, според който Джени съвсем не е мъченица, а по-късно, след двубоя на нашенеца, е свършила още по-низши неща. Най-напред – именно тя е пуснала първо видеото с целувката от свой видео канал. И въпреки че изглежда, че Кобрата й се натяга, е било точно обратното. И снимката, която се появи след това с тях двамата, показва ухилената до уши Джени как си е сложила ръката върху корема му и го прегръща. И дума не може да става за тормоз и насилствени действия, поне не от страна на боксьора…

Нещо повече - след като пиршеството приключило, Джени Суши е продължила вечерта в леглото в хотелската стая на спортист от китайски произход. На фона на това... обвиненията към Кобрата за сексуален тормоз някак си съвсем избледняват.

 

Източник ХотАрена 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати