Меню

Избрани новини

Риалити

Фермерът Мариян шашна с признанието: Баща ми е пребивал майка ми от бой и е наричал агресията си обич...

Още преди първия елиминационен дуел "Фермата" остана без най-противоречивия си герой.

 

Мариян Щерянов, който влезе в предаването, за да търси опрощение на грехове от тъмното си минало, напусна стопанството по свое желание, а много от участниците го изпратиха със сълзи на очи. 

 

Решението да си тръгне той обясни с травмата, която получи с влизането си в риалити шоуто. В първите битки Мариян се нарани сериозно, докато цепеше ритловици. Върху дланите му се образуваха дълбоки рани и се наложи да бъде прегледан и превързан от лекар, припомня ПИК. 

 

В следващите дни бинтованият Мариян беше неспособен да работи наравно с останалите по възстановяването на стопанството на храма "Свети Архангел Михаил" в село Шума и се почувства безполезен.

 

 

Миналото на Мариян стана тема на оживени дискусии, тъй като е участвал в престъпна група. Една от поръчките, които изпълнил, е била да атакува физически майка и дъщеря срещу пари.

 

Още във визитката си Щерянов разкри, че баща му е "един от лошите герои в мутренското минало на България", но не разкри името му.

 

Според запознати, той е Владо Щерянов, по прякор Бесника. Мариян не бил желано дете за бабаита, и той редовно упражнявал физическо насилие над бременната си половинка с надеждата бебето да не се роди.

 

След като обаче Мариян все пак дошъл на бял свят, бесният му баща го записал с женско име, напук на родилката - Мериян Владов Щерянов.

 

Един от мотивите, с които младият мъж влезе във "Фермата", освен да търси опрощение на греховете си, е и да оплюе баща си, съсипал два живота - и неговия, и този на майка му.

 

"Нямам обратна връзка от баща ми след участието ми във "Фермата". Не поддържам връзка с него. На 18 години съм го виждал за последно. Исках да се разсърди, да разбере какъв човек е, нещо да му стане.

 

Исках да се види, че това е малоумен човек. Той има някаква омраза към майка ми, която я нарича обич. Имам още две полусестри, които са от друга жена. И майка ми, когато го е питала:

 

"Добре де, нея биеш ли я?", той й отговорил с "Не": "Теб те бия, защото те обичам". Тази жена, от която са сестрите ми, не е докосвана с пръст. А майка ми е била страшно бита. На 22 ме е родила", призна участникът във "Фермата" в "Преди обед".

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Как оценявате нивото на българските сериали?

 

Покажи резултати