Меню

Избрани новини

Риалити

Бивш фермер: „85% от телевизионните водещи в България не стават!”

Димитър Калайджиев от “Фермата 5” мечтае да има свое предаване в национален ефир

 

Бившият фермер смята, че може да бъде "най-добрия бъдещ телевизионен водещ".

 

Нямаше как да останат незабелязани финалните реплики на Митко след коментарите за актуалния сезон на шоуто в „Преди обед” тази седмица.

 

Той нашумя с участието си във „Фермата 5“, където се изяви като ловък психолог и успя да убеди сегашната си приятелка Красимира Цочева да напусне зоната си на комфорт и да започне нов живот именно с него.

 

Двамата не оставиха на случайността медийното си присъствие. Преди по-малко от година те създадоха YouTube канал, озаглавен „Ловци на професия”, в който поемат предизвикателства, влизайки в различни професионални роли.

 

Двойката екс-фермери успешно развиват и своите Инстаграм профили, популяризирайки своите инициативи.

 

 

Преди броени дни Димитър Калайджиев сам анонсира желанието си за ново професионално израстване, добавяйки в инфото на акаунта си, че е „най-добрият бъдещ телевизионен водещ”.

 

В последното му участие като коментатор на „Фермата” в студиото на обичаните Деси и Сашо от „Преди обед”, Калайджиев хвърли истинска медийна бомба, споделяйки мнението, че 85% от телевизионните водещи не стават.

 

„Какво имаш против телевизионните водещи?” – озадачено попита Сашо Кадиев, на което Димитър отговори, че против него и Деси няма нищо и не иска да ги разделя, но „очаквам да си пуснеш връзките и ние двамата с теб да станем телевизионни водещи на ново предаване!” – каза на изпроводяк гостът.

 

Със сигурност интригата ще намери своето естествено развитие в социалните мрежи, където новият Инстаграм проект на фермерската двойка Краси и Димитър е „Лексикон за възрастни”.

 

Поредицата предизвиква популярни в мрежата и от екрана лица да отговарят както на сериозни, така и на провокативни въпроси от личния и професионалния си живот.

 

Очевидно на младия брокер на недвижими имоти бизнесът вече му е тесен и иска да се развива в ново поприще. Дали опитите му ще се увенчаят с успех, предстои да разберем.

 

 

 LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати