Меню

Избрани новини

Риалити

Родната Ким Кардашиян напусна „Фермата“

Бившата репортерка на Гала отпадна безславно от шоуто

 

Българка, живяла дълги години в САЩ и наричана още "българската Ким Кардашиян" - Десислава Павлова, отпадна от „Фермата 7: Време за пробуждане“.

 

Тя отпадна в първия елиминационен дуел в предаването. След като загуби с 14 на 1 от собственичката на бижутерски бизнес Теодора Дякова, защитничката на животните и бивша тв репортерка в "На кафе" сложи край на участието си в риалитито. „Не съжалявам, че напускам, защото взех моята награда - участвах във възстановяването на стопанството на манастира „Свети Архангел Михаил“ в село Шума“, каза Десислава преди да се сбогува с конкурентите си.Сблъсъкът между съперничките започна още в петък, когато двете за първи път се изправиха една срещу друга на Арената и продължи с пълна сила в събота. В първите битки Теодора поведе с 3 на 1 точки.

 

В следващите изпитания тя категорично доминира, като показа по-голяма бързина и ловкост. В последната, изключително атрактивна кална отсечка, Десислава беше значително по-бавна от нея и по-слабо мотивирана.

 

В новия сезон на „Фермата“ елиминационният дуел се състои от седем битки, в които не са включени въпроси от Алманаха, защото водещите на предаването ги задават през седмицата. На Арената състезателите могат да получат общо 28 точки.

 

Печели събралият 15 или повече точки. Ако съперниците завършат 14 на 14, победител става онзи, който вземе повече битки. Освен че показаха различни умения и темперамент при новите правила в първия елиминационен дуел, двете участнички сблъскаха различните си представи за родолюбие. Въпреки че се е завърнала от САЩ у нас, Десислава силно копнее по живота зад Океана. „В Америка се чувствах спокойна, защото имаше ред и закони.

 

Тук забелязах хаос“, каза разочаровано тя. Теодора, която живее със семейството си в Чикаго, определи България като майка, а не като мащеха. „Тача родината, обичам земята ни, вярвам в нашия дух, в това, че българите сме свързани“, заяви съпругата на бившия футболист Танко Дяков.

 

Освен Десислава, преди дуела от „Фермата: Време за пробуждане" си тръгна още един участник. Мариян Щерянов напусна предаването по свое желание заради травма - той нарани дланите си при влизането си в стопанството, не можа да се включи в работата наравно с останалите и предпочете да напусне.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати