Меню

Избрани новини

Пикантерии

Мисис Баба се разведе с неверния съпруг! (цялата история)

Подробности за изневерите на бившия кмет на Стрелча

 

Мисис Баба 2015 - Доника Василева-Чачова, официално се разведе!

 

"Вече съм само Василева!", похвали се блондинката и пусна селфи от гражданското отделение на Софийския районен съд. На лицето на Дони грее голяма усмивка.

От сключването на брака си със Стойно Чачов, който е с 6 години по-млад, до разлъката изминаха по-малко от четири години. Атрактивната Дони Василева се взе с бившия кмет на Стрелча на пищна церемония през есента на 2017 г.

 

Всичко върви по мед и масло до момента, в който Дони, без да иска, открива интимни чат съобщения между съпруга й и други жени, дори такива, която тя познава добре и се представят за нейни дружки.

След като научи, че вместо корона носи стилни рога, блондинката пусна веднага разказа за случващото се.

 

Тя хвърли бомбата в първите дни на 2021 г., като веднага отсече, че ще се разведе със съпруга си. И удържа на думата си."На някои хора не им върви в любовта и това е! По-унизително не съм се чувствала никога в живота си. Оказа се, че съм живяла четири години в пълна заблуда. Оказа се, че съпругът ми е имал паралелни връзки през цялото време, през което сме били заедно. Оказа се, че съм била за посмешище на поне половината град Стрелча, тъй като не мога да си представя никой да не е знаел за връзката с колежката му - Н.Ф.Да подчертая, тя е само една от многото. Оказа се, че аз явно съм му била необходима единствено като параван, за да си изгради имидж на нормален семеен мъж, какъвто явно не е. И понеже на него една жена не му е достатъчна, аз се оттеглям и го оставям да си живее по неговия начин. Няма драма, просто не ни съвпада виждането за семейство, ценности, морал, уважение, достойнство и т.н.Можете да си го вземете, дами. Само не знам как ще си го разделите, че сте доста. Тук може би трябва да ги отбележа всички? Няма да е трудно, защото повечето са ми в приятелите. Каква наглост!

Дони увековечи финализирането на брака с неверника със селфи пред съдебната зала


Не пиша този пост, за да давам обяснения, такива не дължа никому, а за да предупредя всички наивни жени като мен да бъдат по-бдителни, по-мнителни и да слушат инстинктите си. Това не е тема, която трябва да се замита под килима. За това трябва да се говори открито. Сигурна съм, че много жени са изпадали в подобна ситуация, чувстват се унижени, предадени и се срамуват от това. Но други са тези, които трябва да носят срама!


Аз съм била сляпа и глуха за случващото се около мен, въпреки че имах подозрения още преди малко повече от година и съм го споделяла с най-близките ми. Докато очаквах съпруга ми да дойде и да ме изненада за Бъдни вечер у дома, той си пишеше с няколко жени едновременно. Същото се случи и на Коледа.А как разбрах аз ли? Съвсем случайно, докато ми помагаше да подреждаме къщата за Бъдни вечер, дъщеря ми видя стария телефон на съпруга ми и пожела да го зареди, за да сложи нова карта и да го ползва като служебен. Още като го включи и започнахме да гледаме как той си пише с Н.Ф. и още една жена Н.К. едновременно в реално време.


Аз все още не вярвах какво ми се случва. За няколко часа, дъщеря ми успя да извади историята от всичките му чатове за години назад. Това, което почувствах, след като прочетох само малка част от съдържанието, се нарича ШОК!", гласеше част от дългото разкритие на Дони Василева придружено със скрийн шотове на разговори.

 

Една от любовниците на Стойно (Н.Ф.) се оказа зам. кметицата му Неделка Фингарова

Дони Василева първо е омъжена за бившия шеф на "Топлофикация" Валентин Димитров, по-известен като "Вальо топлото". Тя е от София и е вегетарианка от 20 години.


Беше една от най-атрактивните участници в изданието на риалити шоуто "Фермата" през 2015. Тогава в аграрното предаване тя сподели, че мечтае да срещне голямата любов. Дони се прояви като актриса и в предаването "Съдби на кръстопът". 


Близка приятелка е с фолк певицата Софи Маринова, на чиято сватба бе основен организатор.

Василева има частен бизнес - занимава се с рециклиране на отпадъци.


По-младия с шест години от нея Стойно Чачов пък спечели кметските избори в Стрелча през 2015 г. като кандидат, издигнат от АБВ.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати