Меню

Избрани новини

Пикантерии

Юлиан Вергов побеснял когато Диана Димитрова споменала слуховете, че е „би“, а дали не е така? (снимка)

Актьорът беше съмнително близък с нежния си колега Карамазов

 

Юлиан Вергов предпочита да избягва жените след бурния скандал с обвинения за побой над колежката му Диана Димитрова.

 

Откакто чаровната брюнетка разказа за нанесения й побой и му причини силен стрес и дискомфорт, актьорът търси мъжка компания и не го крие.

 

Наскоро той сподели интересна снимка в социалната мрежа, на която се гушка с колегата си Иван Радоев. Кадърът във Фейсбук предизвика двусмислени коментари.

 

В момента Вергов е на турне в САЩ с Моню Монев и Иван Радоев, като с последния изглеждат доста близки. Те представят постановката „Кафе с претенция” пред българската общност в Америка. На 27 октомври артистите бяха в Бостън.

 

Именно там е направена снимката, на която Юлиян е прегърнал през рамо колегата си, а той е нежно е положил длан върху ръката му. Любопитни са и коментарите на фенове под фотото.

 

„И двамата я заслужавате тази пуста любов!”, пише почитателка на Вергов. „Много не Ви разбрах!”, отговаря звездата.  Потребителите в социалната мрежа обаче продължават с пожелания за романтика и щастие: „Бъдете здрави и все така влюбени!”, „Душички! Готини хора!”.

Юлиан не за първи път е в подозрителна близост с колега. Навремето той беше неразделен и с Владо Карамазов, за когото е обществена тайна, че е почитател на мъжките ласки.

 

Двамата осъществиха куп общи проекти, а в свободното си време не се отлепяха един от друг. Ходеха заедно на мъжки почивки – и в България, и в чужбина. А по време на турнета дори спяха в една стая.

 

С течение на времето обаче се отдалечиха. Вергов не крие, че след разлъката е преминал през труден период. Най-тежкият момент за звездата обаче не е раздялата с Карамазов, а разкритията на Диана Димитрова, че е насилник.

 

Актрисата първа повдигна завесата над личния им живот и издаде, че двамата са имали интимна връзка, но тя не се развила благополучно и приключила драматично.

 

Тогава пред приятелки тя споделила, че веднъж на шега подметнала, че мнозина се съмняват в неговата хетеросексуалност. Той реагирал бурно на подмятането и избухнал.

 

Вергов не отрича, че е имал стълкновение с Диана, но според него разказите й са преувеличени. Той се оправда, че колежката му се опитала да тормози дъщеря му, което довело до агресивната реакция от негова страна.

 

Самата Димитрова обясни, че си е мълчала пет години, защото била наясно, че всички ще застанат на страната на изключително влиятелния театрал, както се случи и сега.

 

Повечето колеги от гилдията подкрепиха Юлиан, а Диана беше заклеймена като „неуравновесена”. Сега имиджа му лека полека бива излъсквана, а телевизиите започнаха да забравят за случилото се и отново да му дават ефир за изява.

 

Връзките на Вергов се оказаха толкова стабилни, че влиянието му се разпростря чак до разследващите, които прекратиха следствието по жалбата на Димитрова, след като 33 сценични работници се подписаха, че разказаното от нея не отговаря на истината.

 

След това тя извади доказателства, че половината от подписалите се въобще не са били на работа във въпросния ден.

 

От друга страна, силно разочарован от нежния пол е и Иван Радоев, с когото Вергов се гушка на гореспоменатата снимка. Актьорът, познат на зрителите от шоуто „Комиците”, е разведен от години, но навремето трудно преживял раздялата с бившата си съпруга.

 

Дори се преместил  в село Геша, Дряновско, където се скрил от светската суета и хорските погледи. В онзи период той почти нямал контакти с хора и живеел изолирано.

 

Запознати твърдят, че причината за развода на Радоев се крие в някои негови редовни изцепки. По онова време често му се случвало да се запива с колеги след представление и да се прибира в малките часове на нощта.

 

След последния такъв гаф съпругата му не издържала и го погнала с шамари и ритници още от вратата, дори го посинила, шушука се в артистичните среди.

 

На следващия ден Иван даже не успял да се яви на представлението, в което изпълнявал главната роля. Последвали развод и депресия, от която артистът вече е излязъл, но това му коствало време и усилия.


По всички личи, че Радоев и Вергов имат сходно минало, свързано с битови скандали с жени. Може би точно това ги е с сближило. Техни колеги издават, че дружбата им засега е крепка, но не е ясно дали е интимна. Напълно възможно е да се изпокарат, след като се наситят един на друг както се случи и с Владо Карамазов.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза