Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Въпреки трагедиите и тормоза, Таня Боева гледа позитивно на живота! (видео)

Певицата отново е щастлива с нов мъж, но не споделя кой е той

 

„Единственото към, което се стремя е да правя хубава музика, защото искам моите почитатели и хората да ме познават с творчеството ми, а не с личния ми живот.“, това заяви Таня Боева пред тик-токърката Глориа Йорданова.

 

Боева не може да се сети за предателство от свой колега, но помни предателства от близки хора, което било много по-болезнено за нея.

 

„Не гледам филми с насилие, защото знам, че всяка думичка, всяка мисъл носи сила… Не обичам да виждам насилие и не искам да го преживявам.“, описва позитивната си настройка тя и казва, че сменя канала и си пуска нещо по свой вкус.

 

На въпрос на LifeOnline.bg за случая с Диана Димитрова сподели:


„Както се казва – Всеки си знае какво му е на него. Избягвам да коментирам други хора, защото когато аз бях в тази ситуация, на мен ми беше неприятно да ме коментират. Никой не знае какво съм преживяла аз, нито пък знаем какво са преживели тези хора. Изобщо нямам право да ги коментирам.“, запази неутралитет Таня, която преди време се оплака, че е била жертва на домашно насилие и тормоз.

 

 

Певицата, която се завърна шумно на сцената след дългогодишно отсъствие, сподели още, че е надживяла мъченията от приключилия си нещастен брак, но не тормоза и насилието са оставили белег, а загубата на много близки хора през миналите няколко години.

 

„Преживяла съм много по страшни неща. Загубата на второто ми детенце. Няма нищо по-тежко от това да загубиш родител, дете, близък човек.“, и допълва, че през последните години завинаги се е разделила с баща си, неговата сестра, сестрата на майка й, нейния мъж, баба й… „това са пет човека, които изпратих в може би последните ми най-тежки години в личен план за мен.“, обобщава мрачната статистика Таня Боева.

 

Таня призна, че в момента си има партньор, но не иска да разкрива самоличността му, и припомни, че музиката й е това, с което иска да вълнува хората.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати