Меню

Избрани новини

Клюкарник

Току що битата актриса Диана Димитрова разкри насилника си пред прокуратурата!

В арт средите отдавна се знаело за инцидента с Юлиян Вергов

 

Актрисата Диана Димитрова е била разпитвана повече от 2 часа от прокурор в Софийска районна прокуратура, след като в понеделник сензационно разкри, че е била пребита на снимачната площадка от свой колега.

 

Рано сутринта вчера звездата от сериалите "Откраднат живот" и "Лъжите в нас" е била потърсена от наблюдаващ прокурор и е била призована на разпит. Причината е, че заради силния обществен отзвук СРП е преценила, че трябва да се провери сигнала на актрисата.

 

Диана Димитрова се е явила в Софийската районна прокуратура в ранния следобед, придружавана от адвокат. Тя е давала показания в продължение на близо 2 часа.

 

Все още не е публична информацията дали е посочила името на човека, който я е насинил, но най-вероятно е била длъжна да го направи, коментират юристи.

 

За това може да съдим от съобщението по-късно следобед на СРП, в което се казва, че е образувана преписка и ще бъдат снети обяснения от посочените от нея лица, които са станали свидетели на побоя. От това може да се заключи, че тя вече е разпитана и е посочила името на насилника. 


 
След като бъдат събрани достатъчно данни, наблюдаващият прокурор ще прецени налице ли са достатъчно доказателства за извършено престъпление от общ характер. На разпит ще бъдат призовани поне десетина свидетели в близките дни, допълва източника ни.

 

Тъй като в момента се води следствие и се събират доказателства, Диана Димитрова е била посъветвана да не говори публично по случая, допълва източника. Това е и причината тя да мълчи, след като разбуни духовете с публикацията си преди дни. На този етап актрисата отказва да дава интервюта и не вдига телефона си, съобщава "Флагман".

 

Според „Уикенд“ името на "известния човек", посинил от бой красивата актриса, е Юлиан Вергов.

 

 

Информацията била потвърдена от седем независими източника, твърди изданието, актьори, продуценти и оператори, които са в течение на драмата. Оказва се, че този случай е доста известен в гилдията и почти няма човек, който да не е наясно с него.

 

Жертвата уточнява, че няма да дава изявления по темата на този етап. Телефонът на Юлиан Вергов също е изключен. Негов колега разказа пред „Уикенд”, че той вече си е наел адвокат и в най-скоро време ще даде обяснения за жестокия побой, който е нанесъл на колежката си.

 

Доктор Зорница Огнянова от „Откраднат живот”, както цяла България познава Диана Димитрова, цели 5 години е стискала зъби, преди да се реши да покаже снимки на насиненото си лице и ръка. Тя ги пазила на стария си лаптоп, след като била брутално пребита на снимачната площадка от "известен човек", с когото работела, който дори заплашил това да се повтори.

 

Всичко е станало пред свидетели – десетки колеги, които обаче не я защитили.

 

Жертвата не казва каква е била причината за побоя, но последиците наистина са шокиращи. Звездата споделя, че е търпяла грозното отношение към себе си в името на своята кариера, която тепърва прохождала.

 

В поста си във Фейсбук тя така и не разкрива името на насилника.

 

Жестокият побой над Диана Димитрова се случва през пролетта на 2017 г., на снимачната площадка на сериала „Откраднат живот”, продуциран и излъчен по Нова телевизия.

 

Юристи отбелязват, че ако прокуратурата събере достатъчно доказателства за обвинителен акт, насилникът може да бъде съден по член 130 (1) от Наказателния кодекс, който гласи:

 

„Който причини другиму разстройство на здравето, се наказва за лека телесна повреда с лишаване от свобода до две години или с пробация”.

 

Най-вероятно, предвид факта, че има чисто съдебно минало, Вергов би отнесъл условна присъда.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (1)

Биби Грешката му е, че е й е посегнал. Сигурно е виновна и тя и все пак никой няма право да удря, който и да е. Не са му издържали нервите, а трябваше. М/у другото той по принцип бил нервяк/ако мога така да го кажа / И тя си има вината в тази история, никой не я оправдава.
Дори и да го осъдят ще е условно. Да му е за урок.
Не разбрах само за какви толкова много пари става дума, че имал Вергов. Просто се е влюбила жената, едва ли за пари, но не можеш никой да задържиш насила и особено по този психопатски начин.
05.12.2022 03:42 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати