Меню

Избрани новини

Клюкарник

Колегите на Юлиан Вергов му обръщат гръб заради побоя!

Отстраниха актьора от състава на знакова постановка

 

Юлиан Вергов уж имаше много поддръжници във войната с Диана Димитрова, която го обвини, че я е пребил, но колегите му малко по малко започват да му обръщат гръб. Първо той бе отстранен от съдийския панел на „Като две капки вода”, а сега е заменен в спектакъл, в който участваше заедно със своята учителка по актьорско майсторство – Цветана Манева.

 

Спектакълът, в който се очертава Юлиан Вергов да прекрати участието си, е „За любовта” по текстове на Яна Борисова, която тази година взе награда „Икар” за най-добра пиеса. Това е единственото представление, в което към момента се изявява Цветана Манева.

 

Възрастната актриса обяви през май миналата година, че слиза от сцената, но през есента се завърна именно в „За любовта”. Проектът беше замислен като театрално-музикален пърформънс, с който Яна Борисова да отпразнува своя юбилей, но тъй като се оказа успешен, последваха още много представления.

 

Освен Манева, в него бяха ангажирани Юлиан Вергов, който се води неин любим ученик, Стефан Вълдобрев, Дарин Ангелов, Боряна Братоева и др.

 

АНКЕТА: Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Първото име, което изчезна от проекта, след като гръмна скандалът с побоя над Диана Димитрова, беше на Стефан Вълдобрев. Той досега не е се е изказал официално по темата.

 

Когато след месеци мълчание Вергов обяви позицията си – че не е имал връзка с колежката си, че не я е бил, а само я е нападнал словесно заради нещо, което видял в телефона на 15-годишната си тогава дъщеря, родните артисти скочиха масово в негова защита.

 

Стефан Вълдобрев обаче бе сред тези, които не написаха в социалните мрежи нищо по темата.


Това, че той вече няма да се изявява в „За любовта”, не направи кой знае какво впечатление на никого. Така или иначе актьорът, който е по-известен като музикант, продължава да участва в друг спектакъл по текст на Яна Борисова – „С гръб към залеза”, където Вергов се е случвало да го замества.

 

От 24 април се очаква на мястото на Вергов в „За любовта” да излиза колегата му Александър Сано. Всички обявени към момента представяния след тази дата, са без Юлиан.

 

 

Яна Борисова официално застана на страната на актьора в конфликта му с Диана Димитрова. Тя публикува на официалната си страница във Фейсбук неговата позиция, обявявайки, че безусловно го подкрепя.

 

„Никога няма да спра да защитавам актьорите, с които работя. Никога няма да позволя да ги обиждат, заплашват или нараняват. Нямам други средства, но имам... думите! Внимавайте! Юлиан Вергов е един от актьорите, с които работя. И аз се гордея с това”, написа Борисова.

 

И въпреки това засега май не предвижда да го включва в свои проекти, след като изиграе това, за което е бил ангажиран преди скандала. Разбира се, възможно е отсъствието на актьора да се дължи на негова ангажираност в други проекти.

 

Припомняме, че пред разследващите бе представен списък от 30 актьори и сценични работници, които се кълнат, че нищо от твърденията на Диана не се е случвало на снимачната площадка на „Откраднат живот“.

В последствие се оказа, че голяма част от кинаджиите записани в списъка „свидетели“, не са давали съгласието си. Други имена посочени за свидетели във въпросния ден пък въобще не са били на работа, както разкри самата Диана Димитрова.

 

Освен това заваляха Фейсбук постове от служители присъствали на инцидента, които опровергават версията на Юлиан Вергов.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза