Меню

Избрани новини

Клюкарник

Марта Вачкова разгневи феновете си заради Юлиан Вергов (снимка)

Актрисата се гордее с дружбата им

 

Снимка от дружеско събиране сподели Марта Вачкова. Неочаквано за 63 годишната актриса кадърът предизвика буря от неодобрителни коментари, заради присъствието на усмихнатият Юлиан Вергов.

 

Два месеца след като актрисата Диана Димитрова разгласи за побоя над нея, случаят все още е актуален, а тази снимка наля масло в огъня.

 

Коректността ни задължава да отбележим, че тя не е споменала конкретно името на побойника си, но заради нейните намеци, към колегата ѝ от „Откраднат живот“ се оформи негативно отношение.

 

Самият Вергов също не е говорил по темата. Мълчанието му е признак, че няма как да се оправдае, смятат мнозина. В този труден за него период, той разчита на приятели, които да го защитават в публичното пространство с опити да омаловажат постъпката му, хвърляйки вината върху Диана.

 

Някои медии толкова  услужливо се хвърлиха да лъскат доброто име на Вергов, че дори се опитаха от жертва да представят Димитрова като сталкър (преследвач), който се опитал да обсеби дъщерята на своя насилник.

 

АНКЕТА: Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

На този етап 52 годишният Вергов, като истински щраус е заровил глава в пръстта, и очевидно си мисли, че ако се прави, че няма нищо, всичко ще му се размине.

 

Той споделя често с последователите си лични неща от своето ежедневие, както и от престоя си в болница, но все още дума не е обелил за инцидента с Димитрова, в който го обвиняват.

 

В рамките на месеца Вергов е хоспитализиран два пъти, а Диана го обвини, че така се крие от разследващите, които искат да го разпитат по заведената преписка за побой.

 

"За бързо оздравяване на любимия Юлиан Вергов" - написа дъщерята на покойния Григор Вачков приятелски към снимката с Владо Пенев и отприщи коментиращите, които дори влязоха в конфликт.

 

 

"Затвор за този Вергов! Как не ви е срам такива звезди да се снимате с този…. Излагация!!! Само затвора ще го оправи… Малоумник мръсен!", изригнаха защитници на битата Диана под кадъра.

 

"Коя сте вие, че да раздавате присъди и обиждате хората?! Простотията българска няма почивен ден. Тъй ли сте си решила всички проблеми, че сега решихте да подбирате и приятелите на МАРТИНА. Щеше да е смешно, ако не беше жалко. Има си други начини да го докажете. Има съд и правосъдие. Тук не му е мястото", намеси се друга дама.

 

„Потърпевшата разказа случката по телевизията, но нито веднъж не спомена името му, което ме учуди. А и доста време е минало оттогава. За какво говорим?! Страх или вина?! С мен ако това се случи, веднага, на момента ще подам дело в съда. Не подкрепям жени, които си траят и хленчат.“, умува друга потребителка.

 

В АНКЕТАТА на LifeOnline.bg изследваме общественото настроение по случая, и повече от половината гласували са на мнение, че постъпката му е осъдителна.

 

Но е притеснителен факта, че мнозина не виждат нищо лошо в това, че една жена е била пребита.

 

Гласувайте и вие в нашето допитване ТУК!

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза