Меню

Избрани новини

Клюкарник

Mила Роберт и приятеля й жертви на брутално насилие и побой от охранители във Варна (видео)

Безпричинната грубост на охранителите е заснета от камера

 

Певицата Мила Роберт се оплака от това, че тя и неин приятел са били нападнати и удряни от служители на охранителна фирма в заведение във Варна.

 

Излязохме навън. Моят приятел Кристиян се сприятели с непозната компания. Всичко беше добре – черпеха се с шотове. Обаче в един момент започнаха да се дърпат без сериозна причина. Кристиян постоянно питаше какво е направил.

Онези момчета си тръгнаха. Дойдоха обаче четирима души охранители, които започнаха да бият моя приятел. След това си тръгнахме от заведението и отидохме на паркинга, за да търсим такси.

Тогава един от охранителите започна отново да го бие. Попитах го защо е толкова агресивен. В този момент удари и мен два пъти” разказа в ефира на „Здравей, България” дъщерята на Ваня Щерева, цитирана от "HotNews".

 

 

Тя допълни, че след известно време е получила анонимно съобщение, че трябва да подаде жалба, защото нападателят може пак да й посегне.

 

Наш клиент ни изпрати поста, който дамата е публикувала във Facebook. Свързахме се с охранителната фирма. Те също разследват случая. Ние сме изцяло съгласни да съдействаме.

 

За момента сме били доволни от фирмата, работим с нея от две години”, коментира управителят на заведението.

 

От охранителната компания заявиха за NOVA, че в момента се извършва проверка и ако бъде установено нарушение, отговорните служители ще си понесат последствията.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза