Меню

Избрани новини

Риалити

Скандал в „Капките“! Вергов си навлече гнева на президентството! Луна в остър конфликт с актьора! (видео)

Певицата се обиди, че бе оприличена на клоун

 

Напук на всички очаквания, че Фънки ще е този член на журито в „Като две капки вода“, който ще разгневи президент Луна Йорданова, това се оказа Юлиян Вергов.

Вчера актьорът драсна клечката на пожар, който не може да се загаси. Думите му възпламениха стихия, за която занапред ще съжалява.

След изпълнението на Луна в четвъртия концерт, когато тя имитира своя близък приятел Емил Димитров, Вергов лекомислено оприличи вечния кандидат президент на клоун.

Според него изпълнението на „Ако си дал“, повече приличало на песента „Арлекин“.

 

Луна светкавично схвана подигравката и не му остана длъжна.

До края на вечерта, тя не пропускаше да захапе актьора, като намекваше, че представителят на актьорската гилдия в съдийския панел не е печелил нито една награда.

Преди Вергов, и други са правили грешката да засегнат Луна. Припомнете си, че в различни риалити формати Луна беше в остър конфликт с Динко Вълев – ловеца на бежанци, както и с готвачката Мариела Нордел.

Луна е назад във временното класиране след като системно е ощетявана с ниски оценки от жури и участници.

Източник от кухнята на шоуто обаче отбеляза, че на изпълнителката въобще не й пукало за мнението на журито. Тя си била подсигурила солиден хонорар, а и продуцентите я искали именно заради скандалите, които ще предизвика, а не за да гони победата.

 

 

 

Следващата седмица "Бутонът на късмета" отреди следните имитации на участниците:  Антоан като Етиен Леви, Димитър Маринов като Nebezao, Галка като Ella Fitzgerald, Тото като Madonna, JJ като Чочо Владовски, DARA като Zivert, Фики като Eros Ramazzoti, Маги като Тончо Токмакчиев и Луна като Irena Cara.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза