Меню

Избрани новини

Клюкарник

Раздор сред театралите! Натириха Карамазов от компанията на Духовникова и Вергов

С какво Владо разгневи приятели и колеги?!

Край с приятелството между Владо Карамазов и Теодора Духовникова - двете звезди на театъра и киното са жестоко скарани. Истината за враждата им лъсна на рождения ден на актрисата преди няколко дни. Теодора почерпи всичките си близки, но не покани Владо, както вече LifeOnline.bg разказа.


За срутването на всички мостове между Карамазов и Духовникова, които повече от 20 години се водеха най-добри приятели, става ясно от една на пръв поглед невинна снимка, споделена от актьори от Народния театър, където Теодора работи на щат, а Владо – на хонорар.

Фотосът е от столичен ресторант, в който актрисата е празнувала 42-ия си рожден ден. На него се виждат бившите съдружници на Карамазов – Захари Бахаров и Юлиан Вергов, с техните половинки, най-близката дружка на Духовникова – Ана Пападопулу, младата актриса Радина Боршош, Дарин Ангелов, Марта Вачкова, Владо Пенев, режисьорката Диана Добрева, актьорът Христо Петков, съпругът на рожденицата и една от техните дъщери.

Прави впечатление обаче едно знаково отсъствие от купона – на Владо Карамазов.

Доскоро той не пропускаше събиране на подобна компания. Фактът, че не е уважил празника на най-близката си колежка, говори само за едно – че нещо не е наред между двамата.

Друг знак, който издава, че са скъсали отношенията си, е липсата на каквито и да е снимки на Духовникова, правени от Карамазов в последните месеци. Доскоро изпълнителят на главната мъжка роля в сериала „Дяволското гърло” бе главен фотограф на всичките си колеги в Народния театър, а любим модел му беше именно Теди.

Последните ѝ снимки обаче са правени от съвсем друг обектив – този на Юлиан Вергов. Вероятно за да дразни Карамазов, първата му дружка изрично подчертава в социалните мрежи точно пред кого позирала вече – човекът, с когото доскоро Владо бе неразделен. През това време фотографът е започнал да снима селски панаири и баби из Родопите, от което се възхищават неговите фенове, но не и колегите му.

Не е ясно точно какво е сложило край на близостта между двете звезди. Говори се обаче, че началото на края настъпило по време на снимките на „Дяволското гърло” преди 2 години.

Заради работата си актьорите се карали непрекъснато и то толкова жестоко, че колегите им се притеснявали, че кавгите може да избият в бой. До физически схватки не се стигнало, но често звездите в продукцията се вбесявали толкова много един от друг, че спирали да си говорят и се затваряли обидени в хотелските си стаи.

Въпреки всичко те някак успели да загладят пукнатините помежду си и на финала на снимките били в сравнително добри отношения. Но горчилката от скандалите им така и не била забравена напълно. Постепенно двамата започнали все повече да се отдалечават един от друг, докато се стигне до сегашното положение на отношенията им, в което общуват единствено по работа.

Теодора Духовникова не е единствената, с която Владо Карамазов не се поглежда. От хората, с които е празнувала рождения си ден, той продължава да е близък единствено с Христо Петков, с когото в „Дяволското гърло” играха братя. Двамата са били в един клас в НАТФИЗ и до ден днешен са много добри приятели. Наскоро дори правиха модна фотосесия, в която Владо бе фотограф, а Христо – модел. Извън това приятелство, за Владо вече е истинска екзотика да има близък човек в актьорските среди.

Говори се, че откакто преди няколко месеца обяви, че смята да сменя професията, гилдията буквално го е отлъчила. Останалите звезди на сцената, които смятат заниманията си за богопомазани, били обидени, че някой е дръзнал да покаже негативно отношение към това, с което си изкарват хляба. Именно затова Карамазов прекара цялото лято сам, като се изключат кратките му срещи с членове на собственото му семейство. Към днешна дата той продължава да играе ролята на вълк единак в живота си – нещо, което никога не му е било присъщо, пише Уикенд.  

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза