Меню

Избрани новини

Фен зона

Владо Карамазов непрекъснато провокира себе си с нови предизвикателства (видео+снимки)

Актьорът има десетки хобита, сред които фотография, пистов мотоциклетизъм и дайвинг

Актьорът и продуцент Владимир Александров, известен на публиката с псевдонима си Карамазов се включва в проекта "Пресъздай класика", с песента на Йорданка Христова - "Изповед".

Този проект се разпространява отскоро в социалните мрежи, като клипът му е гледан вече над половин милион пъти.

Не определя себе си като инфлуенсър и не харесва това понятие, но все пак се е постарал доста за това предизвикателство.

Един месец се е подготвял за изявата си и е доволен, че е донесъл емоция на публиката и е припомнил творчеството на голямата певица сред по-младите зрители.

 

Винаги енергичен и нахъсан за нови неща, актьорът се включва и в още един проект.

Владо е едно от лицата на нова кампания стартирала вчера, 19.02 - "Не на насилието върху медици", в която популярни хора трябва да си направят снимка със свой приятел лекар и тези снимки ще се разпространяват в болниците, социалните мрежи и на други публични места.

На 28-ми февруари по Нова ТВ тръгва най-новият сериал с негово участие "Дяволското гърло", за ролята си, в който - на следователят Филип от Смолян, казва че е била доста трудна, но в крайна сметка е удовлетворен.

Криминалната мистична драма е разказ за една много трагична лична история, преплетена с криминална нишка.

Актьорът, който след 2 месеца навършва 40 години, е категоричен че това е най-емоционалният проект в живота му.

Признава, че често се кара с екранната си партньорка Теодора Духовникова, с която играят в сериала, но твърди че двамата са много откровени в отношенията си и си казват всичко без задръжки.

По време на снимките на сериала с интригуващ сюжет, които са правени на уникално красиви места у нас - Родопите, Смолян, определени локации в София, в курорта Пампорово, Карамазов си е водел видеодневник, в който всеки ден е записвал къде са с екипа и какви сцени заснимат.

Записал е общо 45 видеа, които обещава на феновете си, че ще пуска периодично в своя блог.

Фотографията е другата голяма страст на актьора, освен дайвинга. 

Преди години среща Джеръми Айрънс, отишъл е на гости на брат си и племенника си в Англия и с колата на брат му пътуват до Бристол, където голямата кино звезда е имал представление - "Дългият път на деня към нощта".

Причакал е знаменития си колега след постановката и са провели приятен и интересен разговор на развален английски.

Разбира се, има и снимки от знаменателното за него събитие, които брат му Иван самоотвержено е правел през цялото време.

Интересни фотоси пази Карамазов и от 3-месечния си престой в Тайланд, преди 10-тина години, откъдето е отскочил до Малайзия.

Хотелът му там е бил до един от най-големите пазари за ментета на маркови стоки. Откъдето е напазарил яко за всички свои близки хора и приятели и е останал без пари.

До такава степен, че се е наложило да открадне наръч банани от една сергия, за да не умре от глад.

Всички тези истории е описал в блога си, където разказва истината за своите пътешествия, без журналистическа намеса.

В собствения си сайт представя и хобитата и талантите на свои приятели като по този начин се надява, че дава добър пример на младите хора за позитивни практики.

Има две кучета, които са най-новите членове на семейството му - ризеншнауцери, които дори вече са с награди от киноложка изложба.

По-малкото - Парис му е подарък от неговите колеги и приятели Евтим Милошев и Юлиян Вергов.

Комуникацията с кучетата, актьорът определя като приятна и лека, за разлика от тази с хората.

С 39 главни роли в театъра и киното секссимволът посреща своята 40-годишнина с намерението за нови върхове, които трябва да покори.

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза