Меню

Избрани новини

Риалити

Ще остави ли Халваджиян насилника Вергов в панела на „Капките“?

Очевидно обвиненията в побой и насилие над негова колежка не са проблематични за NOVA

 

Скандалът с Диана Димитрова изглежда няма да се отрази върху телевизионните изяви на Юлиан Вергов, за когото актрисата обяви , че я е пребил на снимките на сериала "Откраднат живот" преди 5 години.

 

Той не само ще запази всичките си театрални роли, но и влиза в нови кинопроекти.

 

Освен това отново ще бъде част от журЕто на "Като две капки вода", ако се съди от рекламата на новия сезон на телевизията, която върви в ефир в последните дни. 

 

Продуцентът на "Капките" Маги Халваджиян, явно е един от хората, които са се заели да реабилитират Вергов след скандала с Диана Димитрова. Вместо да го изхвърли от предаването си за назидание на всички мъже, които посягат на жени, той най-вероятно ще го остави в журито на сезон 11, изхождайки от идеята, че всеки е невинен до доказване на противното.

 

Арменецът се опитваше да привлече актьора в предаването си в продължение на години. Успяваше обаче да го убеди да се включва продукцията единствено като гост.

 

 

От осмия сезон на шоуто досега Вергов вече е постоянен член на панела в "Капките" и се смята, че именно той се радва на най-голяма фен маса, съответно привлича най-много зрители към шоуто. Халваджиян едва ли ще се лиши от присъствието му, което вдига рейтинга заради обвинения, които засега не са доказани в съда. 

 

След скандала с Диана Димитрова, развихрил се преди месец и половина, много хора заподозряха, че Вергов ще бъде изхвърлен от всякакви продукции, особено ключови програми в големите телевизии, каквото е шоуто "Като две капки вода" по NOVA.

 

Подозренията на Диана обаче се потвърдиха. Повечето от медиите скочиха в защита на насилника й, когото тя първоначално описа само като „изключително влиятелен“.

 

Преди 5 години тя си замълчала, защото била никоя, а той известен, обичан и с много връзки.

 

Трябва да се отбележи, че хейта по нейн адрес и сега е не малък, много издания и журналисти омаловажават нейните думи и манипулират общественото мнение с цел да омаловажат обвиненията и да изкарат Вергов сух от водата.

 

Повечето колеги на обвинения в насилие актьор заеха неговата страна и до момента нито един негов ангажимент не е отпаднал. Тези, които пък са на страната на жертвата, предпочитат да си мълчат защото се страхуват, че може да загубят ангажименти, ако се обявят шумно срещу сексимвола на съвременния театър у нас.

 

Шефовете на NOVA , очевидно не са притеснени от уронения престиж на Вергов и са дали зелена светлина за участието му в предстоящия пролетен сезон. От авторекламата, която вече ротира на екран става ясно, че "Капките" се завръщат в ефир, а лицето на Вергов се вижда няколко пъти.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза