Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Зверски бой в сръбския Биг Брадър! Охраната едва спаси участник от юмруците на Емо Каменов! (зловещо видео)

Българинът е бил арестуван в местен участък!

 

Разгорещен спор в сръбското риалити шоу „Задруга“ ескалира и в един момент Кристиян Голубович налетя на друг кооператор и започна да го удря с юмруци в главата, а нашенецът Емил Бугарина, както го наричат съседите, веднага се присъедини към него.

 

На видео от побоя се вижда как двамата заедно налагат съкоператора Чертич в главата, а охраната не успява да го спаси.

 

Останалите кооператори крещяха и ги молеха да спрат, ужасени от ужасната сцена. LifeOnline.bg разполага с видео от зловещия бой, което можете да видите в нашият Telegram канал.

 

 

Това обаче е изключително тежко провинение в шоуто, в което всичко е разрешено.

 

След схватка в Белия дом в ранните сутрешни часове вчера, Големият шеф взе спешно решение и дисквалифицира двамата членове на кооперацията заради физическо насилие.

 

Сръбските медии съобщават, че след като са напуснали великолепното имение в Шимановци, Кристиян и Емил са пресрещнати от полицията, която веднага арестува Голубович и задържа българина. 

 

Репортер на  сайта SD.rs причака двамата бивши членове на кооперацията пред полицейския участък в Печинци, откъдето те излязоха видимо сериозни и уморени от дълъг разговор с властите.

 

След ареста Каменов говори пред местен портал и изтъкна, че съжалява, че изобщо се е стигнало до споменатия инцидент.

 

„Съжалявам, че позволих на някой да ме провокира със системно психологическо изтезание“ – заяви той и благодари на продукцията за оказаното доверие и изрази голямо съжаление, че се е поставил в тази ситуация.

 

- Опитах се да защитя Нек, имаше сбиване, няколко удара. Нямах намерение да го бия. Той ни тормозеше много и снощи удари Валентина. Когато имате роден садист, който малтретира деца, който е изтръгнал кичур от косата на Македонец с корена, който е откраднал нещата ни... - посочи Кристиян Голубович.

 

- Няма да има дело, защото няма пострадали. Урош ми каза, че не ме е малтретирал... Не можех да позволя да се държим като гости пред българи и македонци. Ще видя как мога да върна глобата. Ще се договоря със Желко Митрович, той ми е приятел. Той знае, че подготвям сватба, раждане на дете. Повечето пари взех предварително, трябва да се договорим. Надявам се да се върна в риалити шоуто, имам добро влияние върху децата вътре - каза Кристиян Голубович.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (1)

Nereya Какво друго да се очаква от Каменов?
05.10.2022 10:46 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза