Меню

Избрани новини

Пикантерии

Оттеглят ли се наистина рекламодателите на Тото след скандала с остриганото от Тити Папазов момиче? (видео)

Големи компании спонсорират "При Тото", а той е рекламно лице на продукти популярни сред подрастващите

 

Видео от март, в което треньорът по баскетбол Константин (Тити) Папазов признава в подкаста на Йонислав Йотов (Тото) от СкандаУ, че собственоръчно е остригал  насила косата на своя бивша приятелка - ученичка, взриви социалните мрежи и предизвика възмущение в потребителите.

 

В последно време започна да му става навик на Тото да се оправдава след като преди време се извини, че е казал в предаването, че Ботев и Левски са турци. Сега събеседникът на рапъра е Тити, който с насмешка разказва, че остригал 16-годишно момиче, което му е изневерило с негов близък приятел. По онова време спортистът е на повече от 20 години.

 

За да я "накаже", Папазов искал да подстриже косата на момичето. Тъй като тя, по думите му, се "борила неистово за косата си", Папазов успял "само" да направи дупки.

 

През цялото време, докато Тити разказва подробностите за бруталното унижение, Йонислав Йотов е видимо въодушевен и впечатлен от историята, като на няколко пъти изпада в бурен смях, както и публиката в студиото.

 

Въпреки че видеото е отпреди месеци, внимание му се обръща едва сега, след поредния случай на бита и обезобразена млада жена. Тото сам сподели стори от хора, които му обясняват, че докладват профила му, за да бъде блокиран.

 

Междувременно на фона на скандала големите рекламодатели на Тото твърдят, че се оттеглят заради случая, но дали наистина е така? 

 

Коментарите на страницата на един от големите рекламодатели на Йонислав Йотов - Тото

Администраторите на страниците на популярна сред подрастващите напитка, която ползва Тото за реклама на своя актуална кампания, едва смогват да трият коментарите, които повдигат въпроса пред спонсора отделил солидна сума за да ползва „авторитета“ на Тото за своите рекламни нужди.

 

От компанията излязоха с изявление, че всички реклами с лицето на Тото са свалени, но проверка на LifeOnline.bg показа, че към 13:00 на 2 август на заглавната им страница все още има рекламен банер с неговия лик. 

 

Според Николай Ангелов, изпълнителен директор на "Куадрант Бевъриджис", официалната бутилираща компания на продуктите на PepsiCo в България е "Наредено снимката на Тото да бъде свалена още днес от всички материали. Явно агенцията, която поддържа уебсайта, се е забавила", каза той пред „Дневник“.

 АНКЕТА: Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

След това Ангелов обяснява, че "Куадрант Бевъриджис" и марките, които тя представлява на българския пазар, по никакъв начин не подкрепят и дори осъждат поведение, което води до увреждане на човешкото достойнство и физическо здраве. "Ние по никакъв начин няма да толерираме подобно поведение в обществото и даването на трибуна на такъв тип поведение".

 

На дневен ред седи обаче въпросът ще продължи ли компанията договора си с Тото за конкретната рекламна кампания, която обикаля големи градове в страната и според Фейсбук страницата им завършва на 4 и 5 август на пристанище Бургас.

 

Тази сутрин телевизионната реклама на напитката с участието на Йонислав Йотов – Тото продължи да се върти в ефира на най-големите телезизии.

 

 

Администраторите на страницата на спонсора не успяват да изтрият коментарите на разгневените потребители

Някои потребители дори биват блокирани заради повдигане на темата за Тото и Тити Папазов, някои от тях предложиха нов хаштаг #ShaveHerHead

 

За скандалното видео говориха и известни жени в телезионния ефир.


„Не е само Тото, който мълчи. Зад гърба му има цял екип, който е видял още това съдържание и го е оставил. Спонсорите му също са виновни. Шокирана съм. Единственото, което можеше да направи, е да се извини. Няма какво повече да каже и да се защитава. Наистина Тото е огромно име за подрастващите. Когато си известен, трябва да знаеш какво да правиш с тази известност”, каза плюс моделът Пам Велидис в сутрешния блок на NOVA.

 

„Косата е древен символ на женствеността. Това е честа мутренска практика от 90-е. Била съм жертва на домашно насилие. Затова си позволявам да изкажа гражданската си позиция. Познавам Тото и смятам, че е добронамерен човек. Сигурен съм, че се разкайва и съжалява. Сигурна съм, че по-скоро се е подвел по реакцията на публиката и на Тити”, отбелязва пиар мениджърът Гергана Янков също гост в студиото.

 

„По отношение на извинението на Тото, искам да кажа следното: 4 месеца хората се хилят на клипа и нашите деца се възпитават от този „идол”. Изведнъж той се сети, че не трябва да се смее”, каза Зорница София. Според нея трябва да има „ремонт в съдебната реформа”. В училищата пък трябва да се включат специални програми и децата да се научат да разпознават домашното насилие.

 

Междувременно Тото скри всички клипове от популярния си канал, като публикува видео извинение за разговора в подкаста си, в който треньорът разказа преди месеци как остригал насила момиче.

 

 

Рапарът заявява, че е отвратен от станалото в Стара Загора и се извинява за думите на Тити в подкаста му. "Ще кажа пак, аз съм отвратен и мисля, че това е повече от ясно за всеки. Трябва да има справедлив процес", заяви Тото.

 

"За мен Тити е наранил това момиче и на постъпката му не може да се дава публичност", коментира Йонислав Йотов случая с нарязаната с макетно ножче, бита и остригана от приятеля й Георги Николаев Дебора. В извинението си, той се опитва да изглежда разкаян и доста изтерзан.

 

"Извинявам се, че не съм преценил навреме казаното от Тити, не знаех каква история той ще разкаже и моят смях с днешна дата е обиден".

 

Самият треньор също се разкая за думите си. "Разкайвам се, но е след дъжд качулка. Виновен съм, не мога да се оправдая. Нося си кръста. Ако това го бе направил Пенчо Иванов, нямаше да се говори, но аз съм публична личност", коментира Папазов и увери, че с остриганото момиче продължават да се чуват по празници.

 

Във "Фейсбук" певицата Йоана Захариева определи Папазов като психопат, след което разказа, че момичето, което той е остригал, било нейна съученичка. То не е успяло да се възстанови след случая и не се е върнало в училище. Малко по-късно емигрирало.

 

"Това категорично не отговоря на истината", отговори пак пред NOVA Папазов. "Стоя зад думите си, но осъзнавам действията си. Нито мога да се оправдая, нито мога да върна нещата", каза той.

 

Припомняме, че това далеч не е първи имиджов провал на рапъра от Враца. Както първо LifeOnline.bg съобщи, през март 2020 в мрежата изтекоха нецензурни клипчета и снимки на Тото, които той е изпращал на жена.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати