Меню

Избрани новини

Клюкарник

Тита за Недко: Направих го известен, а той ми се качи на главата! (видео)

Певицата се напомпа с филъри след раздялата

 

„Вече беше крайно време да бъда щастлива, не мислиш ли?!“ – през смях коментира Тита снимките с букети от въображаемия си обожател, които пуска в социалните мрежи.

 

След раздялата с бившия състезател по бойни спортове Недко Николов, тя намекна, че във връзката им е имало и домашно насилие.

 

На въпрос за появилите се новини относно раздялата й с биткаджията и факта, че не коментира написаното Тита отговори:

 

„Пазя мълчание, защото обичам да се държа на положение, както приляга на една дама, която не влиза в обяснителен режим. Но в последните години много хора се качиха на раменете ми, като им дадох поле за изява. Тя истината си я знаем, лошото е, че придобиха една слава, с която се възползваха зле… Продължавам напред и от тук нататък много ще внимавам какви хора допускам до личното си пространство.“

 

Относно неприятностите, които както вече всички знаем, е имала с Недко певицата обясни, че има черта в характера, която ѝ помага да забравя не само лошото в хората, а и самите хора.

 

 

„Забравям за хората, че са съществували, че са били в моя живот. Това не знам дали е добро или лошо, не изтривам само лошите моменти, изтривам и хубавите – все едно този човек не е бил никога в живота ми, така че дори не си спомням честно казано…“, откровеничи Тита, а думите ѝ ясно дават да се разбере, че тотално е зачеркнала Недко Николов от живота си.

 

Толкова относно раздялата и домашното насилие, иначе Христина Пенчева, както се казва Тита е само на 23 години, но вече се е подула от филъри в лицето, което е видимо и от видеото.

 

Почитателите на изпълнителката са озадачени от вида й напоследък. Тя е уголемила устните и скулите си, и се е отдалечила от първоначалния си образ до неузнаваемост.

 

Освен в лицето и личния живот, певицата отвори нова страница и в професионален план. От известно време тя смени жанра, напусна продуцента си Криско и нагази в дълбоките и мътни води на чалгата. За съжаление, новите й песни не се радват на чак такъв интерес и няма да оставят следа в историята.

 

 

Зрителите на предаването „Звездите в нас” също не са очаровани от Тита в новото й амплоа на жури. Интернет форумите са пълни с недоволни коментари, според които тя не може да се изразява правилно и речника й е твърде беден.

 

По всичко личи, че родената в Тутракан изпълнителка не може да се отърси от диалекта и изпитва очевиден дискомфорт на мястото, което е заела, колкото и да иска да блесне в различна светлина.

 

„За мен е шок да стоя на тази маса и да оценявам. Малко ми е неудобно така”, призна Христина. Верните й почитатели обаче се надяват впоследствие да се отпусне и да бъде по-адекватна като жури.

 

 Анкета: Кое от актуалните риалити предавания следите?

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (2)

Тгатева Тита е много елементарно провинциални момиче и досега трябваше да се е усъвършенствала доста а тя деградира сменя жанра не се образова явно средата и манталитета са по силни от нея
20.09.2022 16:21 / Отговор
Златев Много сте права, а най-лошото е, че тя е представителна извадка за подрастващото поколение.
21.09.2022 13:58

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати