Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Ексклузивни снимки от операцията на Анита Мейзер. Не се препоръчва на хора със слаби нерви!

17 годишният имплант бил срязан още при поставянето му в САЩ

 

Животът на Анита Мейзер е вън от опасност, както първо съобщи LifeOnline.bg.

 

Благодарение на благодетел пожелал анонимност и с огромното съдействие на Лени Тричкова, Анита бе оперирана миналия четвъртък в Истанбулска клиника от прочутия проф. д-р Неджметтин Котлу

 

Лекарите в САЩ са отказали да оперират умиращата Анита Мейзер, защото според тях случаят й не бил спешен, а и застраховката й не покривала сложната интервенция.

 

Така нашумялата именно с гръдната си обиколка българка започна да събира нужните за операцията 15 хиляди долара, защото болницата отказала да я приеме, ако не плати цялата сума в аванс.

 

Състоянието й обаче се влошава с всеки изминал ден и нейни семейни приятели решават да се погрижат за нея.

 

Организират бързо пътуването й от Америка до Истанбул, където е сформиран екип и я очаква за да я оперира. Основно действащо лице в спасителната акция е Лени Тричкова, която е дъщеря на обичаната българска актриса Искра Радева.

 

ВНИМАНИЕ! СЛЕДВАТ КАДРИ, КОИТО НЕ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ДЕЦА И ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!


 

LifeOnline.bg разполага с ексклузивни снимки от операционната маса. От тях се виждат и пораженията от изтичащия в тялото на Анита силиконов гел.

 

Проф. д-р Неджметтин Котлу, който оперира прочутата варненка повече от 5 часа е впечатлен, защото през цялата си кариера не е имал такъв случай.

 

„Проблемът при Анита беше, че още при самото поставяне един от имплантите е бил срязан", потвърди турският специалист пред наш репортер.

 

По този начин течният гел, който съдържа и някои токсични елементи, започнал да трови организма на Мисис България 2014.

 

За 17 години тази отрова бавно е убивала силиконката и още малко забавяне е можело да бъде смъртоносно за нея.

 

На снимките ще видите едно голямо черно петно в гърдите на Анита, което казано най-просто, показва сериозна степен на загниване на плътта под импланта.

 

 

Професорът е успял да изчисти абсолютно всичко увредено и излишно от тялото на своята известна пациентка, но сега на нея й предстои още дълго възстановяване и лечение на последствията засегнали и други органи от нейното тяло.

 

Припомняме, че още докато излежаваше тригодишна присъда за предлагане на подкуп, Анита се оплакваше от болки в гърдите и крайниците. Здравословното й състояние се влоши на няколко пъти и тя дори бе приета за лечение в затворническата болница в София.

 

След като излезе окончателно на свобода и се завърна в Америка, като че ли животът й лека полека се върна в своето типично русло. Анита пътуваше и обикаляше щатите, както и други страни, но често пускаше кадри от болници, в които се оказваше по една или друга причина.

 

След като се възстанови, вдовицата ще потърси начин да поиска някакъв вид възмездие от американците поставили силикона й макар, че случаят ще бъде нейната дума срещу тази на хирурзите.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза