Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Анита Мейзер отсече: Не на силикона, това е самоубийство!

Спукан имплант заплашва да я убие, ако не бъде изваден

 

Прочутата варненска силиконка Анита Мейзер си има сериозни проблеми именно с това, което най-известна - нейните големи импланти.

 

Още преди седмица тя алармира, че здравето й е разклатено, а животът й е заплашен след като се оказа, че един от силиконовите й импланти е спукан и трябва спешно да се извади.

 

Според лекарите ако това не се направи края ще бъде фатален.

 

За операцията обаче в САЩ й трябват 15 хиляди долара, с които тя не разполага и моли потребители в мрежата да й помогнат.

 

Хората обаче се оказаха недоверчиви и изглежда не възнамеряват да подадат ръка на Анита в този тежък за нея момент, както тя е очаквала.

 

Вчера в поредно видео от болничната стая Мейзер се обърна отново към евентуалните си благодетели с предварителни благодарности, а за финал предупреди всички свои „сестри“ по гръдна обиколка:

 

 

“Не на силикона! Не си поставяйте силикон. Това е отрова, която само да намери една дупчица започва да изтича в организма и да ви трови. Ако навремето ги знаех тези важни неща, никога нямаше да си сложа силикон.”, предупреждава Анита.

 

По-късно това видео, както и други, в които Анита моли за помощ изчезнаха от нейния Фейсбук профил, а инстаграма и е спрян на този етап.

 

Проверка на LifeOnline.bg показа, че от общо 15 хиляди долара, в събирателната сметка на Анита са натрупани 2763 долара, от 34 дарителя. А пациентката е предоставила всички необходими медицински документи за да докаже тежкото си състояние и спешната нужда от животоспасяваща операция.

 

Ако и вие бихте могли да помогнете на Анита направете го чрез този линк ТУК!

 

Екипът на LifeOnline.bg пожелава бързо оздравяване на Анита Мейзер.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати