Меню

Избрани новини

Пикантерии

Пикантен слух: Била ли е Светлана Гущерова любовница на Кирил Терзиев?

Клюкарите твърдят, че връзката им продължила и след брака й с Християн

 

Под запор до една са фирмите, в които бившата плеймейтка Светлана Гущерова и съпругът й Християн Гущеров имат участие. Оказва се, че представящото се за милионерско семейство дължи купища пари на банки и други кредитори, които си искат крупните суми. До този момент на Гущерови са им наложени пет запора на различна стойност – два от тях са за по 67 бона, един за близо 55 000 и два по-малки за около 20 хиляди лева.

Бившите милионери и настоящи бедняци са затънали до шия от дългове. Фирмата, която шие пижамите на дизайнерката Светлана, също е със запрещение. Дори скъпите цени на спалното облекло и няколкото знатни мераклийки, които го носят, не могат да спасят фирмата от фалит, пише „Уикенд“.

„Как ще ги хранят тези четири деца?“, загрижени са в социалните мрежи.

За разлика от редица плеймейтки, които не спират да пътуват, Гущерови вече си стоят само вкъщи. Светлана често се оправдава, че са домошари и мъжът й има страх от самолети, заради това не летят.

Уви, истината е, че не пътуват поради липсата на финанси. От известно време семейството вече няма шофьор и се придвижва само из София. Големият им автопарк също е в историята и в момента се возят в скромен джип за 20-30 бона.

Християн профука голяма част от парите, които му бяха останали от баща му, за алкохол и комар. Мечтата на плеймейтката от Търговище винаги е била да се задоми с богат мъж.

Така и се случва, без да гледа потенциала и пороците му, с настройка, че тези милиони нямат свършване, въображаемите самозаблуди на Светлана я подведоха неприятно.

„Ако беше малко по-умна, щеше да си купи поне жилище на свое име. А тя е бедна като църковна мишка, дори кола няма. Същинска Мара Отварачката, която гледа само чанти и парцали, но не и да се подсигури“, коментират запознати с житейските несгоди на многолюдната фамилия, която вече повече от година се скита немила-недрага по квартири, защото Гущеров-син продаде всички имоти, оставени му от татко Добромир.

Всеизвестен факт е, че Гущеров-старши публично се отрече от наследника си Християн и спря да общува с него още след като се залюби със Светлана, бивша Гонзовица.

„Не ме занимавайте с това, аз не се занимавам с тях и не знам нищо. Нямам никакви отношения със сина ми, не поддържам връзка с него отдавна и не ме интересува. Намира се в Испания и не мога да ви кажа нищо. Пак повтарям не ме вълнува и нямам никакви отношения с тях“, отсече Добромир Гущеров на въпрос, дали знае, че синът му има колосални дългове.

Бившият червен депутат вече си е в България и дори през уикенда кръсти доведената си внучка Диана, която приема като родна и планува на нея да завещае каквото му е останало от имуществото. В изборната неделя майката Мартина Руменова и таткото – футболният вратар от ЦСКА Димитър Евтимов, направиха християнче 4-годишната си дъщеричка Диана.

Семейството се снима за спомен с широки усмивки, а междувременно родният син на Гущеров – Християн, и жена му Светлана продължават с разправията за насилие върху тях от страна на спортиста Кирил Терзиев.

Според запознати почти сигурно било, че в миналото Светлана и Кирил са имали интимни отношения. По думи на източник пожелал анонимност, Кирил бил като двойник на Разпутин и трудно пропускал възможност за интимност с хубави, а понякога и не чак толкова жени.

Негови бивши интимни партньорки разказват, че бил истински жребец в кревата с ненадмината издръжливост и размери.

За Светлана пък се знае, че носи типичния разкрепостен нрав на плеймейтка и обича сексуалното разнообразие, трудно казва не и е преминала през много знайни и незнайни мачовци. Така че столичните клюкари не изключват възможността двамата да са имали повече от приятелски отношения в миналото.

Усилено се говори, че двамата дълго време са поддържали интимни отношения, като злите езици се кълнат, че те са продължили и след като Светлана се е омъжила за пухкавия милионерски син. Именно тя го запознава с мъжа си Християн Гущеров, който започва да взима пари срещу висока лихва от него. Според различни източници борецът претендира, че им е дал между 400 000 и 900 000 лева, като по-голямата част от борча са натрупани лихви.

В последните дни Светлана не спира да бълва обвинения и да се жалва срещу бореца Кирил Терзиев, но е решила да се кротне, защото според запознати борецът й е предложил сделка – тя си мълчи за заплахите от негова страна, а той опрощава част от дълговете им. Както стана ясно, Светлана и съпругът й Християн Гущеров дължат крупна сума пари на Терзиев, който се занимава със застраховане и лихварство. Именно борчовете на семейството към бореца са провокирали скандалът, при който Кирил посегна на Гущерова в автомобила й.

Що се отнася до Гущеров-старши, той приема за свое семейство това на втората си половинка – Диана, и нейната дъщеря – Мартина. С цената на живота си бизнесменът изживява втора младост. Заради нея той отслабна и изглежда по-добре от своя син. Започна да пътува, научи се да готви и се наслаждава на живота си. „Тя не спира да ме изненадва и винаги с хубави неща“, хвали половинката си бизнесменът. Двамата често пътуват, а Диана прави видеа като инфлуенсър и разказва за интересните точки по света, които обикалят с мъжа си.

„Не ме интересува политиката. Голяма грешка е корупцията да се премахва само със закони. На първо място, трябва с култура, с възпитание на чувство на достойнство, чак след това за наглите да има закони. Корупцията е като простащината – манталитет“, написа преди дни червеният депутат в социалните мрежи.

Добромир Гущеров дори не отиде на сватбата на единствения си наследник и се дистанцира от четирите отрочета, с които Християн и плеймейтката се сдобиха в продължение на 5 години. Двамата не искат още деца, защото нямат. Финансова възможност да гледат повече гърла, едвам се справят с тези четири.

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , FacebookКоментари (1)

ПРОСТАКЕСА ГРОЗНА ОФФФФ АЙЙ СТИГА СЪС ТАЗИ ПРОСТАЧКА КОЯТО НЕ ЗНАЕ КОЯ Е СТОЛИЦАТА НА ГЪРЦИЯ. БИЛА Е АМА НЕ САМО ЛЮБОВНИЦА АМИ ПРОСТИТУТКА. А ТОЗИ ФЪФЛЕЩИЯ СЪС КРИВИТЕ ЗЪБИ Й Е БИЛ СВОДНИК. ТОВА Е НОРМАЛНО ЗА ТЕЗИ КРЪГОВЕ. МУТРИ, ПРОСТИТУТКИ, И ЧАЛГА,КО ИСКАШ?! УТАЙКИ ТА СИ ЕБАЛО МАЙКАТА. НЕ ТРЯБВА ДА ГИ ИМА ТАКИВА МАМА ВИ ДА Е. А. ВЪВ КРЕМАТОРИУМА ВСИЧКИ ПРОСТИТУТКИ.
26.06.2024 01:13 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза