Меню

Избрани новини

Пикантерии

Плеймейтката Светлана скара баща и син Гущерови

Заради сватбата, Гущеров - старши е обърнал гръб на сина си

Бившият червен депутат Добромир Гущеров не искал и да чува за сина си заради решението му да си вземе за жена Светлана Василева. Бизнесменът бил толкова разочарован от своя наследник, че не му говорел и не го е виждал от доста време, научи репортер на LifeOnline.bg.

Миналата неделя синът му Християн Гущеров сключи граждански брак с плеймейтката, но бащата отказал да присъства на подписването в ритуалната зала.

Всички се чудят дали милионерът изобщо ще уважи и банкетния прием на 12 юли, на който младото семейство е поканило близки и приятели за почерпка, както вече стана ясно от инстаграма на Моника Валериева.

Гущеров – старши не можел да преглътне, че вироглавият му син се е оставил да стане за смях, след като златотърсачката от Търговище завъртя главата му и харчи неговите парите. Освен това, целия медиен шум около нея му идвал в повече, а пиянската изцепка и гонката с полицията преляла чашата. Именно и за това бил спрял потока на каквито и да е пари към сметките на сина си.

Добромир Гущеров предпочитал Мария за снаха, тъй като открай време тя е близка с него и особено с втората му съпруга – Диана. Отношенията между двете дами останали добри даже след развода на певицата с Хриси, твърди Secret.bg.

Всички факти, че снаха №2 действа зле на сина му, а той не искал да чуе предупрежденията на татко си, довели до крах в отношенията между родител и наследник.

Още повече масло в огъня наляла близостта на Светлето с майката на Християн – Анелия. Заради това приятелство, втората жена на Добромир Гущеров Диана, също намразила силиконката до смърт и била съгласна с мъжа си, че провинциалистката няма място в милионерския дом, твърдят клюкари, цитирани от Уикенд.

Те разнасят и слуховете, че изпадналият във финансова немилост син, е затънал в дългове към близки, познати и не чак толкова. Той стигнал до там, че взел солидни суми от лихвари само и само да може да угоди на желанието на новата мадам Гущерова за пищна сватба.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати