Меню

Избрани новини

Клюкарник

Запис от охранителна камера показва скандала между Гущерова и Кирил Терзиев (видео)

Плеймейтката публикува кадри от инцидента

 

Потребителите, а и таблоидите, са разделени по казуса с нападението над Светлана Гущерова от Кирил Терзиев.

От една страна недолюбвана плеймейтка и нейното семейство са мишена на атака, от друга я защитават защото все пак е жена и майка, а децата й са свидетели на случката.

 

„Кой е мъжът в семейството на Гущерови? И как два откъснати кичура и няколко смъртни заплахи й „опекоха работата“ и „опростиха“ задължения от над 300 000 лева“ питат от Intrigi.bg.

 

"Всичко ce случи малко след 20 часа онзи ден. Със съпруга ми се прибирахме в кооперацията на булевард „България“, в която живеем. Той слезе от колата, за да отиде до гаража да отвори и да можем да паркираме. В автомобила бяха и децата ми. Докато го чакахме, от страничен черен път, който не води никъде, се зададе една наша стара кола.

Познах веднага шофьора. Когато изравних колата с неговата и спуснах стъклото на предния прозорец, го попитах какво прави тук? Той ми каза: „Къде е тази твоята дебела свиня? Ще го наръгам! Ще го заколя! Ще ви убия! Ще ви съсипя! Освен избитите зъби имам и откъснат кичур коса. На записите се вижда как той ме удря“, разказа Светлана Василева.

От своя страна Терзиев твърди, че с пръст не е докосвал Гущерова. „Разменихме си няколко реплики, тя тръгна да ме плюе и си удари фасетите в прозореца на колата. Със семейство Християн и Светла Гущерови имаме стара история – цяла одисея, свързана с много пари, които ми дължат“, разкри пред „Телеграф“ борецът.

 

 

Според техни близки става въпрос за крупната сума от 300 000 лева.

 

Пари, които Гущерови нямали никакво намерение да връщат поради периодичното зануляване на сметките по ротативки от Християн. Още преди време в медиите бе публикувана информация за баснословните суми, които милионерският син дължи на лихвари. Появиха се и слухове за отвличане. Семейството до такава степен затънало в борчове, че се налагало Светлана да си продава дрехите на безценица.

За неин късмет, един от хората, на които дължат пари – Кирил Терзиев, си изтърва нервите и хитрата Гущерова реши да се възползва от ситуацията. Тя вдигна медиен шум до небето заради физическата разпра с бореца, с когото дълги години са били приятели.

„Светлана изключително преекспонира скандала с Кирил. Първо каза, че е слязъл от колата и я ударил, а на записа от камерите се вижда как Терзиев си стои в автомобила. А и ако наистина й беше избил зъбите, веднага щеше да пусне снимка на щетата. Вместо това, малко след сблъсъка с Терзиев, тя публикува клипчета от театрална изява на „травмираните“ си деца“, разкриват близки до Гущерови.

Според запознати пъкленият план на моделката е да осъди Терзиев на голяма сума пари, с които да реши проблемите на семейството. Тъй като държи стабилен коз срещу него, тя има възможност и да сключи извънсъдебно споразумение, с което Гущерови да намалят значително дълговете си. И в двата случая – ситуацията за Светлана е „win-win“.

Не можем да не признаем заслугите на мъжа в семейство Гущерови – Светлана. Тя не само оправи бакиите на съпруга си, но и мъжкарски понесе ударите върху себе си. С цената на няколко екстеншъна тя защити семейството, докато Християн се правеше, че отваря вратата на гаража… Евала! Мъж на място! / източник Intrigi.bg

 

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , FacebookКоментари (2)

mila Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto
07.06.2024 20:01 / Отговор
Йокин На снимката,мяза на Десислава.
08.06.2024 12:54 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза