Меню

Избрани новини

Клюкарник

В пълна тайна плеймейтката Светлана дари втори наследник на Гущеров

За бременността й се знае от началото на юни

 

Тайно от светските хроникьори Светлана Гущерова стана майка за втори път.

 

Плеймейтката, която жадуваше за медийното внимание преди да се задоми, сега предпочита да редуцира изявите си, но благата вест избра да съобщи сама.

 

„Роди се голям здрав мъж! Момче е, точно както съм си мечтала - момиче и след това момче“, потвърди пред столичен вестник съпругата на скандалният бизнесмен Християн Гущеров.

 

Припомнете си, че въпреки да се стараеше да опази бременността си в тайна, първо LifeOnline.bg съобщи, че плеймейтката е на път да роди второ дете още на 8 юни, а това, че е в очакване ма момче разкрихме в края на същия месец.

 

 

Не е ясно кога точно Светлата се е отбила през родилното. Най-вероятно младият Гущеров носи името или на баща си Християн, или на дядо си Добромир, пише ПИК.

 

Родилката държи да запази в тайна датата на раждане и името на наследника на фамилията, но споделя, че с помощта на астролога Мира Кунева избира дори и точния час, в който да роди.

  

Разликата между двете деца на фамилия Гущерови е година и девет месеца.

 

Припомнете си, че през август от своя Инстаграм профил Светлана обвини съпруга си, че е лош баща и го заплаши с развод. След ден обаче се отметна и обвини хакери за написаното в социалните мрежи.

 

Светлана Василева печели конкурса Мис Плеймейт през 2009 г. нашумява като любовница на мениджъра на Левски Георги Иванов-Гонзо, като зложелатели й лепват прякова "Гонзовица".


 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза