Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Гущерова проговори, но не обясни нищо за развода!

Оправдава случващото се с открадната самоличност

 

Светлана Гущерова се изметна относно развода, като оправда индиректно публикацията си, че се развежда, с хакерска атака, видя репортер на LifeOnline.bg.

 

Малко след като в профила й за кратко се появи текст, в който тя обяснява, че с мъжа й са в развод защото е алкохолик и лош баща, тя пусна стори с което се извинява на последователите си, ако са получили нецензурни и обидни съобщения.

 

Паролата на профила й била разбита и тя загубила контрол над акаунта си за няколко часа. После обаче нейн човек, когото тя нарича „бял хакер“ успял да неутрализира поразиите направени от злосторника.

 

В обръщението си към феновете тя не казва нищо за бащата на детето й, както и за семейните й проблеми, което всъщност оставя с впечатлението, че разводът продължава да е на дневен ред.


 

 

Наблюдател на светския живот у нас, запознат с маниера на плеймейтката и психолог, анализираха обстойно фактите и са на мнение, че написаното е дело на Светлана Василева по мъж Гущерова, а цялата инсценировка има скрита цел, която скоро нашата медия ще разкрие.


Те обръщат внимание на изразът „открадната самоличност“, който се използва когато някой открадне личните ти документи, банкови сметки и т.н. и това попречи на твоята лична легитимация, в случая гръмката фраза се използва малко неуместно.

 

Плеймейтката Светлана Василева се намести в сърцето на Християн Гущеров преди три години, малко след като той окончателно скъса със съпругата си фолк певицата Мария.

Година по-късно самата тя зае овакантеното място на мадам Гущерова и вече е бременна с втори наследник на милионерската фамилия.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (1)

Brandonprisy Hi, here on the forum guys advised a cool Dating site, be sure to register - you will not REGRET it Love-Angels
16.12.2020 04:08 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза