Меню

Избрани новини

Клюкарник

Кирил Терзиев разкри истината за лайфстайла на Светлето и Хриси Гущерови!

Отрича да я е докосвал, скарали се за много пари

Изглежда големи и неизплатени борчове са в дъното на проблемите между семейство Гущерови и Кирил Терзиев, от когото благоверната на Християн Гущеров Светлана се оплака, че е избил зъбите й.

Нейната версия стана ясна вчера, след като тя разтръби, че олимпийският медалист по борба я е нападнал и избил предните й зъби.

Кирил Терзиев обаче побърза да я опровергае и отрече нейните думи.

"Не съм докоснал дори Светлана Гущерова, камо ли да съм я пребил. Светлана сама се удари, докато се опитва да ме наплюе - има камери на улиците, всичко ще стане ясно“, каза борецът.

 

„Християн идва при мен и иска пари, за да не го остави Светлана“

 

В понеделник късно вечерта петричанинът, който има бронзов медал от Игрите в Пекин, бе обвинен от популярната плеймейтка, че я е пребил жестоко. Всичко това по думи на силиконовата бомба се случило пред погледа на децата й.

Както LifeOnline.bg  вече писа, той е приятел с амбициозната блондинка от доста време. След брака й с бизнесмена Християн Гущеров стават семейни приятели. Само че двамата напоследък го търсят основно за... пари.

"Дал съм им купища - разкрива сензационно спортистът, без обаче да конкретизира сума - Все обещават да ги върнат, но не го правят. Сещам се за поне още десет души, на които дължат", припомня публичната тайна Терзиев.

Той казва, че дори е назначил Светлана на работа, за да може плеймейтката да има осигуровки. Той е застраховател и има офиси в София.

"За 2 години няма един работен ден. Взех я само, за да й вървят осигуровки, че да може да получава майчинство. Редовно съм ги питал и нея, и Християн: "Какво става с парите?", но... уви, само на обещания го карах", каза бившият борец пред столичен ежедневник. Спортистът твърди, че в последните седмици звънял по телефона на Гущерова не да иска парите, а за да удължи майчинството на Светлана, но никой не си вдигал телефона. Мъжът й Християн спрял да го търси, защото му обяснил, че нищо няма да му върне.

Терзиев прави и скандални разкрития за уж разкошния и луксозен живот, който Гущерови демонстрират, че водят.

"Християн идва при мен и иска пари, за да не го остави Светлана. Последния път се разплака пред мен, защото били резервирали почивка, но нямали пари да си я платят. А ако не заминели, щяла да го остави. И се разплака и ми казва: "Моля ти се, батко, ти си ми последната надежда". Просто целият живот, които демонстрират, е фарс. Не плащат на никого. Излъгаха сума ти детегледачки с пари. Обещаваха им апартаменти, но нищо. Дал съм 2 коли като първоначална вноска, за да може Християн да си купи така мечтания от него "Майбах". Кара го известно време. Спря да плаща лизинга. И им го взеха", каза още олимпийският медалист.

Той добави, че финансовото състояние на Гущерови отдавна е на червено.

"Нямат пари и това е, колкото и да не им се иска. Живеят в 40 квадрата. Стоят си вкъщи, не излизат, защото нямат възможност", твърди още Терзиев.

Той разкри и своята гледна точка за случката, за която Гущерова твърди, че е пребита.

"Пътувах в колата. До мен спря друга кола. И какво да видя - Светлана. Свалих прозореца и я поздравих. Тя с меганагло самочувствие ми каза: "Ооо, Кирчо. Ти да не ме следиш?". Попитах я защо не си вдига телефона и й казах, че не я търся за парите ми, а за подпис за майчинство. След което започна да се прави на мутра и да ме заплашва. Тръгна да ме плюе от колата си, но беше забравила да отвори достатъчно прозореца и си заби зъбите в стъклото. Та това й има. Никой не я е пребивал", твърди Терзиев. И продължава: "Обидно ми е това, което прави Светлана. Толкова съм им помагал. И накрая ме плюят пред всички, защото са известни в интернет. За жалост, цялата ни държава е такава. Никой не цени спортист, а гледа само плеймейтките".

Teрзиев категорично заяви, че ще си търси правата, задето името му е опетнено.

"Сега полицията ме търси, иска да ме пускат да издирване, защото една плеймейтка твърди, че съм й направил нещо, без никакво основание", добави още борецът.

Според Терзиев полицията не трябва да се съди само по думите на Гущерови. И направи още едно скандално разкритие.

"Светлана ме е заплашвала с мутри! Преди време Християн се беше напил и дойде при мен с един охранител, който трябваше да ме респектира. Всичко това се случва в Японския. Започна да се държи арогантно, да ме кълне. Започна ме бута с корема. Аз съм набожен човек. И не издържах. Станах и му ударих един шамар. Жена му го кара в районното да пише жалба, че телефонът му бил откраднат. Представяте ли си? Подадох сигнал, че ме заплашва, че с охрана идва при мен. Но нищо не направи полицията", завърши Терзиев.

Гущерова отказва коментар

След като в малките часове на понеделник Светлана Гущерова хвърли бомбата, че е била пребита от Терзиев, тя почти не говори с журналисти освен за минута само да потвърди написаното от нея в Инстаграм.

Трябва да се признае, че голяма част от думите за живота на Светлана и Християн са публична тайна в столичните светски среди. За борчовете и факта, че Светлана неведнъж е заплашвала Гущеров с развод, ако не съумява да й гарантира желания от нея лайфстайл също се знае отдавна.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза