Меню

Избрани новини

Клюкарник

Светлана Гущерова бременна, ще ражда през март

Плеймейтката готова да роди още няколко пъти

Светлана и Християн Гущерови се ожениха на 1 юли тази година и вече чакат първото си дете, стана ясно в предаването "Папараци" по bTV.

Гущерова била бременна в 6-ия месец, разказа самата тя пред камерите и заяви, че ще е момиченце. 

"Аз съм една много щастлива и обичана жена и скоро ще бъдем две много щастливи и обичани", сподели тя, по повод бременността си и пола на бебето.

Моделката призна, че е усетила, че е заченала още на сватбата си, защото й се ядели неща, които по принцип не обичала, а освен това и се чувствала леко дискомфортно.

Скоро след пиршествата по повод венчанието, тя се оттеглила да спи в покоите си, но мира не й давала мисълта, че може да е прихванала и си направила не един, а цели два теста, за да се убеди в положителността на резултата.

Гущерова решила да изненада любимия си Хриси като му обяви голямата новина по нестандартен начин.

Тя сложила положителните тестове в кутията от годежния пръстен и помолила майка си да му занесе ценната вещ.

Майка й ни жива, ни умряла, че Светлето иска да върне пръстена на възлюбения богаташ, му подала с насълзени очи кутийката.

След кратко колебание, той я взел, отворил и виждайки съдържанието се разплакал от вълнение

Гущерова няма търпение да роди, за да зачене с второ, и трето дете, стана ясно от екранната изповед на бременната плеймейтка.

Тя си мечтаела за 2 или 3 деца, но с надеждата първо да е момче, а после момиченце.

Съдбата обаче решила да промени реда на замисленото от Гущерова, така че тя ще повтори и потрети, докато подреди нещата в нейния порядък.

Датата за раждането през март вече е избрана от младото, влюбено семейство, името на Гущерова - младша също, остава да чакаме да се роди първородната им рожба.

За Гущеров това е втори брак, след несполучливото му приключение с попфолк изпълнителката Мария, от която той няма деца.

За екс Василева е първи опит в училището на живота.

Между другото плеймейтката (която след 4 дни ще навърши 31 години) вече е брюнетка, както се увери репортер на LifeOnline.bg и поддържа добра линия за бременна в 6-ия месец.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати