Меню

Избрани новини

Пикантерии

Руса пречка! Златка все още стои между Павел и Преслава

Двамата не могат да се венчаят, преди да се разтрогне съюза с пловдивската бръмчалка

Фолкфурията Преслава и благоверният й Павел Лазаров не могат да сключат църковен брак. Това се дължи на сключен вече съюз пред господ с пловдивската бръмчалка Златка Райкова, твърди столичен ежедневник.

Според каноните, първото венчание трябвало да се разтрогне за да може певицата да се види булка в църквата.

Павел и Златка имат сключен църковен брак от 2011 г., когато плеймейтката и Павката, както го наричат близки, все още се носят на крилете на любовта. Тогава двамата наивно смятат, че ще останат заедно до дълбоки старини. Лесно взимат решението да кажат „Да“ пред бог. Избират ритуалът да се състои само пред неколцина свидетели. Тогава самата Райкова показва няколко снимки от събитието в социалните мрежи и дори временно променя името си на Златка Лазарова.

Фотосите са с лошо качество заради приглушената светлина в църквата, но въпреки това от тях ясно се вижда, че двамата държат свещи, пред тях стои свещеник в расо, който разменя брачните корони, както е по канон.

Златка и Павел се венчаят пред бог, докато той има официална съпруга

Спорен е въпросът може ли да се сключи църковен брак, без представено свидетелство от общината за сключен граждански брак. Със сигурност е ясно, че Павел и Преслава нямат такъв, който според българското законодателство се смята за валиден пред институциите. Мнозина са категорични, че църковните настоятелства винаги изискват акт от гражданския брак и почти никога не пристъпват към венчавка в храм без този документ.

Други пък са на мнение, че по преценка на свещеник може да се извърши църковен брак и без документи от гражданското. Какъвто и да е случаят от 2011 година, едно е ясно – Павел Лазаров трябва да разтрогне с молба брака си със Златка, ако иска да вземе Преслава с божието одобрение. А двамата никак не са далеч да пристъпят към сватба.

Тяхната дъщеря Паола се роди навръх Кръстовден през 2018 г. Нещо повече, през идния месец март семейството ще кумува на Софи Маринова и Тодор Давидов, известен като Гринго. Двете певици освен колежки са и добри приятелки, заради което Преслава на мига приела поканата да кумува.

„Преси никога не е казвала, че мечтае да се види в бяла рокля. Разбираемо е – тя не беше сигурна, че е срещнала мъжа на живота си. С Жорко Станоев-Бирмата се караха през ден, а с Петко Димитров авантюрата й преди години бе, меко казано, несериозна. Сега обаче нещата стоят по различен начин, а и се появи детенце“, одумват я хора във фолксредите.

Подобна е ситуацията и при Павел, той вече има един развод зад гърба си, както и дете от предишен брак. В действителност той не бил много мераклия да се венчава наново, но би го сторил с кеф, за да угоди на Преслава, разправят запознати.

В същата патова ситуация обаче е и самата Златка, която също не може да мине процедурата по църковен брак с набожния си годеник . Футболистът Благой Георгиев, който е последното гадже на Златка Райкова, ненавижда всички, с които тя е имала креватни отношения в миналото. Къде от ревност, къде от факта, че не са никак малко като бройка, Благо избягва да коментира стари случки и хора, извадени от нафталина.

На Джизъса обаче му се наложи да попадне в конфузна ситуация в края на миналото лято, когато стана ясно, че със Златка са заедно. До съвсем скоро Благо е сред приятелите на нейното гадже – ММА боецът Георги Валентинов.

„Смешник и палячо“, коментира лаконично по адрес на Джизъса Жоро Валентинов.

„Това не е библейско“, пък пишеха стотици анонимки в нета за Благо, който дава вид, че е много набожен.

източник Secret.bgКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза