Меню

Избрани новини

Клюкарник

Падение на червения килим в Кан (видео)

Индийската актриса Айшвария Рай се свлече на „фестивалните стълби“

Като доказателство, колко много затруднения имат жените на Фестивала в Кан дойде и падането по прочутия червен килим на индийската актриса и „Мис СвятАйшвария Рай, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Припомнете си, че дамите възроптаха срещу строгите норми за високи токчета и пищни тоалети, които наистина ги правят прекрасни, но понякога почти ги провалят на червения килим.

Такъв е случая и с индийката, която падна на стълбите след като срещна истинско предизвикателство да ги изкачи без чужда помощ.

Индийската актриса и носителка на титлата „Мис Свят“ за 1994 година, се появи в спираща дъха "пеперудена" рокля. Боливудската звезда бе заложила на впечатляваща рокля на дизайнера Michael Cinco.

"Роклята бе създадена, за да изобрази неподправената мечта за метаморфозата на пеперудите", споделя самият дизайнер, говорейки за красивото си творение.

Дубайският дизайнер не е пестил средства при направата на роклята, тя е изцяло покрита с камъни Swarovski, а палитрата от цветове е толкова богата - от виолетово, през тъмно синьо, до червено. 

В края ѝ има 6-метров шлейф, който имитира "излюпването на красивата пеперуда от какавидата", описват тоалета колегите от Edna.bg.

Той разкрива, че е работил над роклята повече от 3000 часа или иначе казано - 125 дни нон-стоп работа. 

Първоначално тя е била създадена за изложение на марката Swarowski, но по-късно са преценили, че това творение е идеално за актрисата.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза