Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Мариела Нордел към Радева: Ми, мълчи, ма, просто мълчи!

Известния пиар се надсмя над интервюто на Мартин Карбовски

Скандалната Мариела Нордел направи подобаващ анализ на интервюто на Деси Радева в предаването на Мартин Карбовски „Втори план“. Активно ангажираната с маркетинг и Пи Ар участничка в „Биг Брадър“ и „Мастър шеф“ написа обстоен коментар в своя Фейсбук профил, писа Trinune.bg.

„Няма да пропусна да направя разбор на интервюто на така наречената ни Първа Дама. Доколко е дама и доколко е първа, е друг въпрос, но уважаваният от мен журналист Мартин Карбовски заяви в началото, че всичко е "да започнете вие да разбирате"...“ . Това написа в социалните мрежи Мариела Нордел, която се занимава с пиар и маркетинг.

Ето и целия текст:

Не ми стана ясно какво трябва да разбираме, а въведението на ПД /първата дама/ в интрото си, намесвайки стихосбирката "Дефлорация", пък съвсем ме обърка.

Няма да коментирам странния ъгъл, от който беше заснета, синеещите ѝ от червеното вино устни, нито непохватното ѝ поведение пред камерата - все пак, не е свикнала жената, едва от 2 години ѝ се налага да общува с камери и медии.

Това, което ще засегна са глупостите, които изръси и направи:

- Аз кандидатствах журналистика през 87 и нямаше такова изискване за 2 публикации! Имаше изпит по Български език и литература, пишеше се и едно есе, както и задължителния за всички специалности "Политически" изпит. Това беше!

- Вестниците не бяха само 2 - Работническо дело и Бургаския, както твърди ПъДъ! Ако е искала да има публикации, можеше спокойно да се изяви в "Родна Реч", "Народна Младеж", "Младеж", "Култура", "Отечествен Фронт", че и "Земеделско знаме" - там пък всекви откачалки пускаха. Ааа, да не забравя и "Криле"....

- Мдааа, ПъДъ ни разказа как на 19 години всичко ѝ миришело на риба и една циганка ѝ казала, че ни тука има, ни там. За главата нищо не спомена! ПъДъ-то, де, циганката може и да се е произнесла, жената.

- Разбрахме и че ПъДъ е записала ЛесНо Техническия - това беше навремето, както Учителския - като не ставаш за нищо и никъде и хоооп - в Лесното!

- Не бяха подминати и легендарните филии с мас. Този път разбрахме, че Слави Трифонов я е подял - от там се знаели.

- А, пък с Президента се знаели от времето, когато "се подвизавах като манекенка".... Жива да не бях!

- "Аз съм мухлен, мухлен мъж!", така вика ПъДъ-то за мъжете и военните в България. Из поделенията било ад, щото още работели на факскова термо хартия.

- За това се изработило проект "Жената до Президента"! Или "Вторият план на Президента". Аз предпочитам първия - просто Президентът да си върши работата, а жената до него повече да мълчи.

- "Езикът ти, той твой враг ли е, или твое предимство", йезуитски я подпитва Карбовски. "Май мой враг!". Ми, мълчи, ма, просто мълчи!

- Разбрахме и че ПъДъ много се дразни, че толкова жени искат да се снимат с Президента, пардон, с мъжо ѝ! Нямало и прислуга, въобще.... нещата отиват накъм Айтос.

- Не се пропусна и по българска традиция да се засегнат зодиите - "Той каква зодия е? ", "Близнаци", "А, ти?", "Рак!"... хихиххих мило някси ми стана. Едно време македонските студенти викат, че по това различавали кой е българин, че първото, което питали било зодията, второто, апартамента, в който живееш твой ли бил, или под наем.

- ПъДъ ни информира и че всички "прически, тоалети, гримове" /така говореха Мичетата по цеховете едно време/ били осигурени с нейни лични пари.

Засегнаха се и такива мили теми като спирането на колата й от НСО, политическото здравеопазване.... другите глупости нямах желание да записвам.

Та, това е! Радвайте се, до Президента има жена! Вторият план! Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати