Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Дъщерята на Доналд Тръмп залюбила нигериец!

Новата двойка се "заби" в Гърция през лятото

Тифани Тръмп, дъщерята на президента на САЩ Доналд Тръмп, разкри, че се среща с ливанско-нигерийски милиардер на име Майкъл Булос.

Според "Page Six" двамата се запознават в Гърция през лятото и от няколко месеца се срещат тайно. Източник, който се е свързал с новинарската служба, е заявил, че Булос е представен на семейство Тръмп миналия месец на Деня на благодарността, пише stepfeed.com, научи репортер на LifeOnline.bg.

Макар президентът Тръмп да нарече африканските народи "мизерни дупки", по време на среща през януари по въпросите на имиграцията, коментар за това не е бил повдигнат по време на празничната вечеря.

"Тифани е щастлива, тъй като досега трябваше да държи в тайна историята си с Майкъл, но тя го представи на семейството си на Деня на благодарността и той се оказа един много интелигентен млад мъж от сериозен произход. На вечерята, не стана дума за несполучливия коментар на президента Тръмп за африканските държави", съобщава източникът.

Тифани Тръмп§Майкъл Булос

Всъщност кой е Майкъл Булос?

Според "Арабски новини" новото гадже на Тифани е син на ливанския бизнес магнат Масад Булос, който произхожда от северното село Кфараакка в Ливан.

Бащата на Булос управлява "Boulos Enterprises and SCOA Nigeria", конгломерат опериращ с няколко милиарда долара, който се занимава с превозни средства, оборудване, търговия на дребно и строителство.

Приятелят на 25-годишната президентска щерка, натурализиран нигериец, е израснал в Нигерия и е посещавал елитно международно училище в страната, преди да се отправи към Лондон, за да продължи образованието си в университет. Според информациите, Майкъл всяка година посещава Ливан заедно със семейството си.

Баща му, който участва в ливанската политика, се кандидатира за парламентарните избори в страната през 2018 г., но по-късно се оттегля.

Предвид изказването на президента Тръмп, че африканските народи са "мизерни дупки", можем спокойно да кажем, че "Има справедливост на този свят!"

Превод от английски език: Ани АтанасоваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза