Меню

Избрани новини

Риалити

Теории на конспирацията! Зрители са убедени, че победата на Алекса в Игрите е подарена!

Злоба и завист заляха Алекса и Елица след финала

 

Под вола теле са се захванали да търсят недоволни от победата на Алекса Ерски зрители.

 

След два месеца и половина, изпълнени с изпитания за физиката, ума и волята на състезателите, "Игри на волята: България“ има своя четвърти шампион. 

 

Многократният шампион по борба на Сърбия Алекса Ерски надделя над своите противници в битка с неочаквани обрати и стана големият победител в четвъртия сезон на най-екстремното риалити в телевизионния ефир.

 

В честен трибой той надви Георги и Филип и спечели наградата от 100 000 лв.Почитателите на теориите на конспирацията обаче твърдя, че едва ли не всичко е било предварително ясно и нагласено и смятат, че победата на сърбина е заслужена, пише Varna24.bg.Ето и някои от коментарите на предубедените зрители:„Алекса, абсолютен манипулатор, не заслужаваше победата. Георги, това младо момче, нито веднъж не нападна другите, че го пращат на битки и побеждава много пъти, дори вчера беше по-напред с пъзела от Фифо“.

 


„Има ли подобно предаване, в което е спечелил българин? Някой да ми припомни, моля. Миналата година Андрей - украинец, сега Алекса - сърбин. Сървайвър, последния - Зоран македонецът. Защо все така? Толкова и такива добри състезатели българи участваха. Как така се получава, чудя се. Защо не Филип? Той заслужаваше - мое мнение. Защо дадоха толкова голямо предимство на Алекса? За да не може никой да го настигне ли?!“

 

 

Има обаче и такива, които подкрепят Победителя и са убедени в неговите качества:

 

„Всички мрънкат и го плюят Алекса, но той достойно си победи. Не се е крил като мишка от битки, държа се мъжки и достойно, говореше нещата така, както трябва да са, но хората са свикнали да има интрига, двуличие и злоба, тогава е по-честно.

 

 

„Алекса трябваше да отпадне още на онази капитанска с Филип. И това не го мисля само аз, самите участници го потвърждават в надкастите, в които участват. Лефтеров, Чакалов, Мани, Генчо, Ралица са само част от тези, които открито казват, че онази капитанска е била планувана за елиминационна.В последствие все неравностойни битки с жени, в негова полза. Щеше да отпадне и на полуфинала, но тук продукцията вече си научи урока или по-скоро му видяха възможностите и решиха да го презастраховат, като му предложат предимство.

От своя страна пък този така "доблестен" човек, мъж на честта, с усмивка до уши и без изобщо да се замисли, веднага си го "купи".

 

 

И още - колко бутане и бутане за този актьор видяхме не е истина. И за финал - пъзел? Кога е имало пъзел на финал? Когато някой изостава физически, но трябва да победи - пъзел, разбира се... Недостоен победител. Адмирации за Гого, Филип и Георги. Трябваше името на някой от тях да блесне на финала, но уви... Продукцията от самото начало си определи Алекса за победител и пак те си го направиха такъв.“, разсъждава убеден в неправдата зрител в социалните мрежи.

 

Позитивно настроените фенове на шоуто обаче подозират, че именно отпаднали по-рано или на по-късен етап претенденти за победата седят зад тези злостни коментари в мрежата.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати