Меню

Избрани новини

Риалити

Въпреки мишкарското му поведение в „Игрите“ - Фейгин продължава да е с Жоро!

Александра Фейгин и Георги Янев са двойка и след предаването

 

Олимпийската състезателка по фигурно пързаляне Александра Фейгин си е отпуснала само седмица почивка след отпадането в „Игри на волята“.

 

След това тя се е завърнала на ледената парзалка за възстановяване на тренировъчния режим, опитвайки се да влезе във форма, за да се подготви за международно състезание в София.

 

19 годишната Фейгин, която беше постоянна пионка в социалните игри на няколко племенни коалиции, се оказа употребена и предена няколко пъти, а лутането ѝ между емоциите лоялност, дълг и любов й струваха участието на финала.

 

След отпадането, заради нежеланието на любимия й Георги да я спаси, Фейгин сподели:

 

„Не съм отишла с нагласата да намеря човека до себе си в предаването. Бях концентрирана в играта, но любовта не чака и тя с появи точно в игрите. Всичко е истинско при нас двамата и съм щастлива от факта. Може би не спечелих „Игри на волята: България“, но спечелих нещо много по-голямо“,обясни взаимоотношенията си с Георги фигуристката и даде ясен знак, че двамата са заедно.

 

Припомнете си, че 21 годишният Георги Янев успя да завърти главата на Фейгин още преди племето й да се разпадне. В очите на зрителите изглеждаше сякаш двамата с Генчо се опитват да привлекат нов член на своята „секта“.

 

АНКЕТА: Кое от актуалните риалити предавания следите?

 

Когато все пак успяха да я спечелят на своя страна, те не пожелаха да жертват грошове по време на съвета за да я спасят от предизвестената номинация. Георги за пореден път се прояви като пълен егоист и отнесе критики и нападки не само от съплеменниците си, но и от самата водеща Ралица.

 

На другия ден влюбеният Ромео получи втори шанс да спаси любимата си ако отиде да се бори на арената за да ѝ спечели предимство. Уви страхът от евентуална светкавична елиминация на загубилия съюзник, накара застрахователя да се скрие под масата.

 

Всъщност именно подозренията, че съюзникът няма да се завърне ако не успее да победи накара Генчо и Жоро да манипулират Фейгин да избере Виктория за битката с надеждата, че тя ще отпадне и така ще отслабят силите на нейната коалиция.

 

Уви, двамата мъже си правеха абсолютни грешни планове. Волейболистката Виктория се завърна, макар и да загуби от Филип, а Александра Фейгин се прибра в къщи след като Мани я надви в изключително тежка игра.

 

 

Въпреки тези предателства и не кавалерско поведение, Фейгин е заслепена от любовта и все още е гадже с Георги.

 

Относно безпрецедентния саботаж, който направиха двете с Мани тя сподели в „Събуди се“:

„За съжаление племе при Супергерои вече не съществуваше и буквално всички бяха срещу нас двете Мани. Единственият шанс да се спасим от вербалното насилие върху нас, беше просто да си тръгнем. Знаехме, какво ще ни се случи в бъдеще. Знаехме, че ще бъдем разделени една от друга.

Не предадохме най-близките си хора, а именно аз и Мани останахме двете“, дава аргументите си Фейгин, двете с Мани да скрият парчето от пъзела и да саботират племето си на Арената.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати