Меню

Избрани новини

Риалити

Тази вечер започват „Игри на волята“ – ето кои са участниците! (видео)

"Фермата" и "Игрите" ще се борят за зрители едновременно

 

Тази вечер (3 септември) от 20:00 ч. започват две от най-атрактивните риалити състезания в ефира.

 

По bTV това е „Фермата“, а по NOVA – „Игри на волята: България”.

 

От продукцията на силовото шоу на NOVA обещават, че в четвърти сезон битките ще бъдат много по-тежки, а изненадите за зрителите няма да спират. За първи път в историята на предаването племената ще влязат в оспорвана битка помежду си още със стъпването на Арената, а залогът за първото място ще бъде огромен.

 

 

Продуцентът на предаването Витомир Саръиванов разкри, че в четвърти сезон на най-екстремното риалити всичко ще бъде по четири. Непозната досега локация с изключително сурови условия за живот ще посрещне участниците и ще се превърне в единствения начин да влязат в истинската игра.

 

Въпреки трудностите, тя ще бъде примамлива за състезателите заради крайната цел, към която се стремят. Освен новата локация, една от изненадите в този сезон ще бъде и броят на участниците. В оспорваната надпревара за голямата награда от 100 000 лв. ще влязат повече претенденти от преди.

 

Витомир Саръиванов обясни и за книгата – наръчник за победители „Готов за победа“.

 

„На всеки човек, който би искал да участва в предаването, книгата би могла да бъде полезна. Вътре има раздели, свързани както с физическата и психическата подготовка, така и с правилното хранене. Разбира се, тази книга е полезна не само за хората, които искат да участват в „Игри на волята”, а за всички, които искат да подобрят живота си”, разказа той.

 

АНКЕТА: Кое от актуалните риалити предавания следите?

 

Участниците в четвърти сезон на „Игри на волята: България“, освен повече на брой, са и най-добре физически подготвените досега. Те са изключително разнообразни като персонажи.

 

На Арената ще стъпи най-високият човек (215 см), участвал в риалити предаване, както и най-ниският участник (150 см). В битките ще се съревновават професионални спортисти, сред които бронзов медалист от Олимпиадата в Рио де Жанейро, професионален плувец, както и участник в най-тежкото предизвикателство от подобен вид – Ninja Warrior.

 

Това видео разкрива имената на участниците:

 

 

 

Въпреки изключително тежките битки, състезателите тази година успяват да намерят време за романтика, превръщайки четвърти сезон на „Игри на волята: България” в сезона на любовта.

 

Сред участниците има настояща двойка, която влиза заедно в играта, бивши партньори, които кандидатстват независимо един от друг, но и двама души, които разгарят пламъка на любовта вътре във формата.

 

Четвърти сезон на „Игри на волята: България” обещава много изненади, оспорвани битки и неочаквани обрати.

 

Тази събота и неделя от 20:00 ч. зрителите ще се запознаят с новите участници и ще проследят първите сблъсъци на Арената. След това предизвикателствата продължават всеки понеделник от 20:00 ч., а от вторник до петък – от 21:00 ч.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза