Меню

Избрани новини

Риалити

Иван и Андрей подготвят своеобразен All Stars сезон на „Фермата“?

Готова е вече концепцията на предстоящият осми сезон

 

Най-патриотичното шоу в ефира се завръща на есен в ефира на bTV, а заедно с новия сезон, ще има и неочаквани изненади. Този път ще има среща между минало и бъдеще.

 

Поредният сезон на риалити съревнованието "Фермата" ще се казва "Мостът на времето" и ще събере легендарни участници от предишни сезони.

 

Верни на концепцията за противопоставяне продуцентите са предвидили и нови, интересни герои в предаването, което ще свърже традиционните ценности с модерния свят сред спиращата дъха природа на брега на красивия язовир “Диканя“.

 

Форматът ще преоткрие собствените си корени и ще възроди традицията на добрите взаимоотношения и усърдната работа в името на общото благо.

 

За целта този път портата на "Фермата" ще прекрачат участници, представители на доброто старо време и на несигурното, но вълнуващо бъдеще, които ще се заселят край спокойните води, в опит да превърнат необитаемата, но плодородна земя, в романтично фермерско селце.

 

Сред участниците ще се откроят любимците на публиката, които се превърнаха в емблеми на предишните седем сезона на „Фермата“ – мъже и жени с традиционни ценности и опит, носещи духа на старите времена.

 

Срещу тях ще застанат интересни, модерни нови герои и визионери. Тези два свята не само ще се сблъскат, но и ще се допълнят. А в индивидуалното и отборно съревнование най-достойният ще спечели голямата награда от 100 000 лева.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (1)

Познавачката Мисля че не добра идея да вкарват вече участвали участници във Фермата.По добре да бъдат нови участници ще бъде по интересно.Аман от стари муцуни пък и това не е честно.
10.08.2022 12:05 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати