Меню

Избрани новини

Риалити

"Фермата" финалът е утре! Женският Херкулес разказа играта на амбициозна участничка (видео)

Ваня, която падна само два дни преди финала, се държа достойно и развълнува съфермерите с прощалните си думи.

 

Мартина от "Фермата" с основание може да се нарече женският Херкулес. Една от най-силните жени в риалитито се присъедини към сигурните претенденти за чека от 100 000 лева. Наперената козметичка Мартина отива на грандиозния финал на 18 декември.

 

Брюнетката, която демонстрира по-големи мускули и воля от някои мъже в стопанството, ще се бори за голямата награда заедно с камионджийката Живка, актьора Кирил и бизнесмена Пламен.


 
Мартина си извоюва място на финала, след като отстрани лайфкоуча Ваня от стопанството, която до този момент беше непобедима на Арената. Яката козметичка показа по-голяма сила и издръжливост, понесе по-дълго време лост с почти 90 килограмова тежест върху раменете си, сряза по-бързо гредите на противничката си и заслужено възтържествува.

 

 

Ваня, която падна само два дни преди финала, се държа достойно и развълнува съфермерите с прощалните си думи.

 

„Сърцето ми е изпълнено с благодарност и любов. Вярвам, че всичко, което създадохме заедно във фермата и на Арената, и хубаво, и лошо, е било за най-висшето ни благо. Вярвам, че най-трудните ни изпитания са били и най-големите ни благословии. Надявам се да съм вдъхновила зрителите да следват сърцето си, да прощават, да се учат от грешките си и да бъдат истински творци на своята собствена реалност“, каза тя.

 

 

 


LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Етикети Фермата

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати