Меню

Избрани новини

Риалити

Зрители се жалват на СЕМ заради Ивайло от "Фермата"

Той не се опитва да се защитава и не вижда нужда да го прави

 

Ивайло Герасимов, който само преди ден отпадна от седмия сезон на "Фермата", реши да отговори на зрителите, които не одобриха поведението му в манастирското стопанство. Мъжът, който прекара последната си седмица в шоуто в опити да дразни Ваня, се снима във влог в собствен канал в "ЮТюб".

 

Във видеото Ивайло прочита част от коментарите на феновете на "Фермата", като поднася и своя прочит върху написаното. "Моите близки казаха, че е подходящ момент да напусна предаването, тъй като вече съм им липсвал доста", сподели той пред Петя Дикова по Би Ти Ви.

АНКЕТА: Финалът на кое тв състезание очаквате с нетърпение?

По време на предаването той се държа по начин, който много зрители определиха като недопустим. Това доведе дори до жалби в СЕМ, пише "Хотнюз". "Хората не бива да забравят, че гледат телевизия. Това е един продукт, който се прави целенасочено, за да носи на зрителите забавление. Това, което се случва, е доста хиперболизирано и се подбират избрани моменти", коментира той.

 

Ивайло Герасимов не се опитва да се защитава и не вижда нужда да го прави. Според него насилието е ужасно във всякаква форма - както срещу жени, така и срещу мъже. Тук обаче става въпрос за нещо съвсем различно, според него.

 

"Бих казал на Ваня, че и двамата допуснахме грешки – понякога аз по-големи, понякога тя по-големи. Направихме неща, които не биваше да правим и ако съм я засегнал по някакъв начин, съжалявам", каза Герасимов. Той призна, че и преди е повишавал тон на жена. Според него няма мъж, който никога да не го е правил. Въпреки това като цяло мисли, че е уравновесен и никога не прекалява.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза