Меню

Избрани новини

Пикантерии

Първата нуди сесия на 16-годишната Осипова обиколила родното й село за ден (снимки преди и сега)

От малка бъдещата плеймейтка не знае що е срам

 

Първата си разкрепостена фотосесия Жанета Осипова направила още като 16-годишна тинейджърка в родното си село - Гара Бов.

 

С помощта на мобилния телефон на нейна приятелка, бъдещата плеймейтка си направила аматьорски снимки, както майка я е родила.

 

"Никога не съм имала проблеми голготата. Зависи как е поднесена, разбира се, но за мен да се снимаш гол не е нито срамно, нито лошо“, разкрива пред „Телеграф“ Осипова.

 

Първите снимки без дрехи на Жанета се разпространяват бързо от телефон на телефон за часове и така до края на деня тя се превръща в сензация на родното си село.

 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Janeta Osipova (@janetaosipova)

 

 

Силиконката от „Фермата“ 2020 има опит с голите снимки, но въпреки това изпитала притеснения когато стига до кастинга за Мис Плеймейт.

 

„Бях свикнала само с арт фотографията, еротиката ми беше чужда и това определено ме притесняваше. Не знаех как ще се впиша в тази роля". 

 

Все пак след големи колебания решава да яхне вълната и да се включи в конкурса  за Плеймейт. Завършекът на нейната детска мечта идва със спечелването на титлата Мис Плеймейт, а конкурса се превръща в трамплин към славата на гол модел.

 

Трудно ще познаете Жанета на старите й снимки, тя видимо е променила лицето си, като е оправила кривия си нос няколко пъти и е повдигнала клепналите си клепачи и е поставила имплант на брадичката.

 

Жанета Осипова се снима без капка свян от 16 годишна

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза