Меню

Избрани новини

Риалити

Без изненади на големия финал на „Фермата“! Победител е…

За трети пореден път жена взима голямата награда

 

Живка победи безапелационно в седмия сезон на "Фермата" и така за трети път жена спечели предаването след Хепи Ванче и Веселка в предишните два сезона.

 

След повече от три месеци лишения, тежък труд, емоционални турбуленции и драматични битки на Арената, само две жени и двама мъже от общо 22-ма участници си извоюваха място на финала на седмия сезон на „Фермата: Време за пробуждане“.

Водачката на високопланински камион Живка Ролева, собственичката на салон за красота Мартина Чанева, актьорът Кирил Михов и бизнесменът Пламен Пеев заслужено стигнаха до последната права и се бориха за титлата и наградата от 100 000 лева.Четвърта остана Мартина, трети е Кирил.

 

Живка взе 87 точки и 62% от зрителския вот. “Искам да кажа голямо благодаря на всички хора, които имаха умове и сърца! Посвещавам наградата си на зрителя! Благодаря ви, мили зрители!”, бяха думите на Живка, след като спечели риалити формата.

 

 

Победителят бе определен от сбора на три компонента: битки, гласуването на Фермерския съвет, в който влизат представители от всички сезони на предаването и зрителския вот. На битките най-добър бе Кирил, а Пламен не успя да вземе дори точка.

 

Мартина победи Живка, която успя да вземе една победа срещу две на Мартина. Живка категорично бе най-харесваната финалистка от останалите участници във "Фермата" от предишните сезони.

 

За най-трудолюбив фермер бе избрана отново Живка.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати