Меню

Избрани новини

Риалити

Фермерката Цвети заряза Виктор! Върна се при бившия (видео)

Заради нея Виктор загуби предишната си любов

 

Риалити хубавицата Цветелина от „Фермата" се е върнала при бившето си гадже. Сексапилната брюнетка изживя няколкомесечна авантюра с друг участник от аграрното предаване - Виктор.

 

Любовта им пламна в шоуто, но горя бързо и кратко и те вече са разделени. Причината е в непостоянната Цвети, която реши да се върне при бившия си приятел.

 

По думите й той е пилот с когото има връзка от три години. Отношенията били сериозни, и мислят за следваща фаза на отношенията им.

 

„Благодарна съм на Иво, че ми прости грешките. Няма да намеря човек, който да ме обича повече от него", откровеничи хубавата Цвети.

 

Виктор също заряза приятелката си за да бъде със Цвети, а сега ще трябва да търси любовта отново.

 

 

При влизането си във „ФерматаЦветелина Лозанова бе представена като 26 годишна софиянка, афилиейт мениджър. Красива и емоционална.

 

Или обича силно и докрай, или остава абсолютно безразлична. Не понася лицемерието, евтините интриги и злоупотребата с търпението й. Лошото отношение е в състояние да я превърне от ангел в кошмар.

 

Голямата болка в живота й е смъртта на баща й, а идол е борбената й майка. За нея най-важно е да се развива и смята, че няма трудност, с която да не може да се справи.

 

Тя харесва приключенията и иска да докаже силата си. Въпреки нежното си излъчване не е крехка и беззащитна.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (1)

Beatrice Aaron Здравейте, сега познавам лечител за заклинания, можете да проведете осезаем личен разговор и да възстановите любовния си живот. Този човек е винаги надеждният д-р Иге Аджайи, заклинателят, който промени живота ми и много други животи, които познаваме днес, с неговите заклинания. Просто го наричате любовно заклинание, преследване на кариера, здравословни проблеми, каквото и да е, в каквото и нараняване да се окажете, време е да се погрижите за вас без колебание. Моят случай беше доста грозен, преди да го срещна, а останалото е история. Можете да се свържете с него чрез някое от следните средства WhatsApp: +2348130035939
Имейл: [email protected]

Направете лична среща с него и бъдете щастливи отново.
26.09.2022 18:50 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза