Меню

Избрани новини

Риалити

В „Сървайвър“ гаджето на Сами от „Фермата“ се гушка с нов мъжага

Мила не се спира пред нищо за да стигне по-напред в играта

 

Изглежда, че жените в новия сезон на „Сървайвър“ ще разчитат на сексапила си повече отколкото на умения и издръжливост.

 

Мила гаджето на фитнес треньора Сами Хосни, който се прочу покрай участието си във „Фермата“, е третата жена, която използва женския си чар за да си подсигури защита и изпълзяване напред в играта благодарение на слабите мъжки ангели.

 

 Въпреки че постоянно се кълне в любов към дългогодишния си приятел, Мила Савова не се поколеба да награби най-желания мъж в "Сървайвър" – пластичният хирург от Благоевград Иван Узунов.

 

Белокосата варненка се лепна като пиявица за атлетичния доктор и денем е неотлъчно до него, а нощем двамата спят, плътно преплели телата си.

 

 

 

Самият Иван доскоро се натискаше със сексапилната Александра, но след като тя премина в конкурентното племе „Ифугао“, охотно посрещна Мила в прегръдките си.

 

„И с двете имам само приятелски отношения“, заяви той, въпреки че с удоволствие споделя компанията им.

 

Ти или си завряна под мишницата на доктора, или ръката ти е между краката му. Сами Хосни това ще го гледа, нали знаеш!“, нападна я боксьорката Маргарита, която вчера бе изгонена от племето и отиде на острова на изкуплението при Ивана.

 

 

 

Според Маргарита шампионката по джиу джицу е „хиена“ и се опитва да оплете Иван в мрежите си, за да получи подкрепата му в играта. Вероятно Мила иска и да отмъсти на неверния Хосни, който й кръшна с маникюристката Силвия, докато беше във „Фермата“.

 

Самата Мила влезе със заявката, че е чиста душа и не понася интригите, скандалите и тайните договорки. Но след третата излъчена серия вече за никой няма съмнение, че това е било само хитра поза и в момента тя върти на пръста си половината племе.

 

Първа преди всички любовна афера завъртя Ивана, която като че ли хлътна по вратяри Ивайло.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати