Меню

Избрани новини

Пикантерии

Гаджето на Сами Хоссни има пикантна слава още от училище!

В „Сървайвър“ Мила се оказа най-недолюбвания участник

 

Мила Савова (31), която в момента се слави като най-мразената участничка в „Сървайвър“, доскоро бе известна само като гадже на фитнес инструктора и участник във „Фермата“ Сами Хоссни.

 

„Макар че по 24 часа тръби колко много го обича, това не й попречи да се търкаля в спалния чувал на няколко от мъжете по време на снимките…“, разказва човек от „кухнята на предаването“.

 

А от нейни съученици във Варна наш репортер научи, че славата й на „волна пеперуда“ се носела още навремето сред средношколците.

 

Съучениците й разказват, че когато си харесала някое момче нищо не можело да я спре да го има, но и не отказвала, когато ухажорите й били по-настъпателни, затова ѝ по коридорите на руското училище в морската столица ѝ викали „Мила трудната“.

АНКЕТА: Кой от изброените тв риалити формати ще гледате?

Самия Сами бил абсолютно наясно с навиците на приятелката си, и всъщност нямал нищо против, защото самия той не можел да бъде моногамен. Затова двамата живеели в „отворен брак“, като всеки имал право да кръшка от семейното ложе, шушукат столичните клюкари.

 


В момента блондинката със змийски очи е отлъчена от новосформираното племе и се намира сама на Острова на изкуплението. Още в първия ден на обединението тя бе изгонена и оставена да оцелява сам сама.

 

Мотивите за изгонване на зъботехничката със шампионски титли по джиу джицу бяха много, но изглежда факта, че не спира да говори за гаджето си, за инфлуенсърския им бизнес за реклами и т.н. най-много дразни племето.

 

Освен това физическата ѝ сила и издръжливост, в комбинация с манипулативното поведение плашат много от претендентите за победа в състезанието.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза